Egyéb kategória

Élet a megcsalás után: avagy nem is gondolnátok, milyen előnyei vannak!

Egy párkapcsolat tele van örömmel, boldogsággal, mindent azon a bizonyos rózsaszín ködön keresztül látunk. Aztán jön a csalódás. Az imádott pasi megcsalt? Igen, szívás. Padlóra kerültök. De álljatok fel onnan, igazítsátok meg a koronátokat és nézzétek a pozitív oldalait!

vous - 2016.09.25.
Élet a megcsalás után: avagy nem is gondolnátok, milyen előnyei vannak!

Sajnos nem lehetünk olyan szerencsések, hogy elsőre kifogjuk az igazit. Sokszor követjük el ugyanazokat a hibákat a párkapcsolatainkban és néha nagyon, de nagyon rosszul választunk. A legrosszabb érzés, amikor megcsalnak. Nem tudtok semmit sem csinálni. Megtörtént. Kész, ennyi, padlóra kerültök és az életnek csak a borús oldalát tudjátok nézni.

Nem, lányok, felejtsétek ezt el! Furcsa, de tényleg így van: attól még, hogy megcsaltak, vannak ennek előnyös oldalai is. A Bustle összeszedte, hogy mi az az öt dolog, ami miatt a megcsalásnak bizony vannak előnyei is.

1. Közelebb hoz más emberekhez

Nem ti vagytok az egyetlenek, akit megcsaltak. Persze, mindenkinek vannak barátai, akik átsegítenek a nehéz időkben. Viszont olyan emberekhez is közelebb kerülhettek, akikkel előtte nem volt szoros a viszonyotok. Ugye, milyen jó érzés egy pohár bor mellett megbeszélni a problémákat azzal, aki hasonló cipőben jár?

Objektum doboz

2. Igazat ad nektek

Vele képzeltétek el az életeteket? Ő volt az igazi? De képes volt megcsalni az, akivel hosszú távra terveztetek! Ismerjétek fel a helyzetet, ítélkezzetek és döntsetek helyesen. Most nektek van igazatok, ha szakítotok vele.

Objektum doboz

3. Megtanít értékelni az igazi kapcsolatokat

Hűség, szerelem, tisztelet. Na, ez a három tulajdonság tuti nem volt meg abban a srácban, aki képes volt megcsalni titeket. De bennetek megvan és még jobban fogjátok értékelni egy megcsalás után. Megtanuljátok, hogy azok az emberek, akik mellettetek állnak, törődnek veletek a legjobban.

Objektum doboz

4. Valóság

Az élet nem csak rózsaszín és nem csak jó dolgok történnek. A kislányos álmodozásoknak vége egy csalódás után, de megtanulhatjátok belőle, hogy nem mindenkivel passzoltok össze és nem fog mindenki megfelelni az elvárásaitoknak.

Objektum doboz

5. Segít, hogy saját magatokat válasszátok

Mindig fontosabb volt, hogy a pasitok legyen az első, ő jól érezze magát, ti pedig azt csináltátok, amihez neki épp kedve volt. Ti sokkal fontosabbak vagytok. Végre azt csinálhattok, amit akartok! Nem kell senkihez se igazodnotok, csakis saját magatokhoz, váljatok azzá a nővé, aki mindig is lenni akartatok!

Objektum doboz

Lányok! Tudjuk, hogy egy megcsalás borzalmas, de mindennek két oldala van és ha meglátjátok a jó dolgokat benne, akkor sikerül majd túllendülni ezen is!

Ajánlott cikkek