Egyéb kategória

Szobrot kapott az egyik kedvenc mesehősünk, Pom Pom

Pom Pom mostantól Kisújszálláson várja egy ágon ülve Picurt: felavatták a Csukás István legendás mesehősét ábrázoló szobrot. Nézzétek meg, milyen cuki!

vous - 2016.09.24.
Szobrot kapott az egyik kedvenc mesehősünk, Pom Pom

Csukás István idén ünnepelte 80. születésnapját, ebből az alkalomból készült a szobor Kisújszálláson – írja a HVG.  A szobrot Pintér Attila és Rajcsók Attila szobrászművészek készítették. Pintér Attila elmondta, hogy rozsdamentes krómacélból készült az alkotás, amelyen Pom Pom egy négy és fél méteres fán csücsül. Munkájukat Csukás István szülőházának utcájában állították fel egy általános iskolával szemben. Már csak az hiányzik, hogy Picur arrafelé sétáljon…

Forrás:
MTI

Forrás:
MTI

Apropó, ugye emlékeztek még a mesére?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.