Egyéb kategória

Ezt az 5 dolgot csinálja az, aki tiszta szívből szeret titeket

A mai, modern világban, ahol az „imádlak” szó szinte mindennapos, és ahol óránként kapjuk a szívecskéket és a puszis szmájlikat olyan emberektől, akiket alig ismerünk, honnan tudjuk eldönteni, hogy ki az, aki igazán szeret minket?

vous - 2016.09.20.
Ezt az 5 dolgot csinálja az, aki tiszta szívből szeret titeket

Igaz, szépek a szavak, és nagyon örülünk a kedves hangulatjeleknek, de az őszinte szeretetet mindig tettekben mérjük. Ha valaki szeret titeket, akkor a következő 5 dolgot a Popsugar szerint nagyon gyakran csinálja. 

1. Váratlanul meglátogat titeket

Egy tanulmány szerint a megkérdezettek 55%-a azt mondta, hogy amikor egy barátja meglepi őket egy váratlan látogatással, csak mert hiányzik neki, akkor úgy érzik, szeretik őket. Gondoljatok csak bele, valahogy jó érzés, hogy egy ember egészen a lakásotokig megy azért, hogy láthasson titeket és beszélhessen veletek pár szót.

2. Felhív, hogy megosszon veletek egy jó hírt, nem csak írásban üzen

Persze, tök jó hangulatjelekkel kommunikálni, de a megkérdezettek 51%-a azt mondta, hogy sokkal jobban örül annak, ha megcsörren a telefon, és szóban hallhatja a másiktól a jó híreket.

Forrás:
pixabay.com

3. Elmegy veletek kirándulni

A tanulmányok azt mutatják, hogy a felnőttek 52%-a szeretne tapasztalatot gyűjteni és „felfedezni a világot”. Persze, jó otthon pizzázni a tévé előtt, de a közös kalandoknál nincs is jobb! 

4. Gyakran mondja, hogy szeret titeket

Gondoljatok csak bele, ti mikor mondtátok el utoljára anyukátoknak, a tesótoknak vagy a legjobb barátnőtöknek, hogy mennyire szeretitek őket? Gondolom, nem sűrűn teszitek ezt meg, hiszen annyira egyértelmű. Ez így van, de mindenkinek jólesik hallani, hogy szeretik. Hatalmas erőt adhat az, ha a szemetekbe mondják azt, hogy fontosak vagytok és szeretnek titeket.

Forrás:
iStock

5. Ha nehéz időszakon mentek keresztül, ott vannak mellettetek

A világban sajnos rossz dolgok is történnek. És azok az emberek, akik igazán szeretnek titeket, ilyenkor is veletek vannak. Ágyba viszik neked a reggelit, hagyják, hogy a vállukon sírd ki magad, és huszadszorra is meghallgatják azt, mi nyomja a szívedet. Mert ezt csinálják azok, akik őszintén, tiszta szívből szeretnek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.