Egyéb kategória

Aki 14 éves kora óta ugyanazt a frizurát kéri a fodrásztól: 5 meglepő tény Anna Wintourról

Anna Wintourt senkinek sem kell bemutatni. A Vogue főszerkesztője 1988 óta dolgozik a legendás magazin vezető pozíciójában, idén pedig a világ legbefolyásosabb nőjévé választotta az amerikai Forbes magazin. Újszerű látásmódjával sorra rúgja fel a divat kőbe vésettnek hitt szabályait. Véleménye a magasba repítheti vagy tönkreteheti egy divattervező karrierjét. Nem csoda, hogy a neve lázban tartja a világot. Ha mindent nem is tudunk róla, most elárulunk 5 olyan tényt róla, ami garantáltan meglep majd titeket.

vous - 2016.09.19.
Aki 14 éves kora óta ugyanazt a frizurát kéri a fodrásztól: 5 meglepő tény Anna Wintourról

Anna Wintour személyét rengeteg legenda övezi, hogy ezekből mi igaz, és mi a fantázia szüleménye, azt teljes bizonyossággal soha nem tudhatjuk meg. Pár meglepő tényt azonban maga a divatvilág legbefolyásosabb asszonya is elismert. Lássuk, mik ezek!

Az ikonikus frizura

Anna Wintour megjelenésének egyik legkarakteresebb eleme a frizurája. Ha hátulról fotózzák, az ember akkor is felismeri a tompára vágott, tükörsimára fésült hajáról. Láttatok róla valaha is olyan fotót, amin nem a már megszokott frufrus bobot viselte? Kizártnak tartom, ugyanis 14 éves kora óta vágatja ugyanarra a fazonra a haját. És hogy mi a titka a mértani pontossággal a helyükön lévő hajszálaknak? A napi kétszeri hajmosás és hajszárítás. Bizony. Egyszer reggel, indulás előtt – majd pedig kora délután, hogy a nap hátralevő részében is kifogástalan legyen a megjelenése. Mi meg csak pironkodva elgondolkozunk a szárazsampon iránti rajongásunkon

Forrás:
AFP / STAN HONDA

A 20 éve hordott cipő

Korábban már olvashattatok nálunk arról, hogy Anna közel 20 éve ugyanazt a cipőt hordja. Na nem kell szegényt sajnálni, hiszen nem ugyanarról az egy pár cipőről van szó – hanem rengeteg ugyanúgy kinéző cipőről, amit maga Manolo Blahnik tervezett kifejezetten Anna számára. A nude színű, keresztpántos, kis sarkas szandál már két évtizede a Vogue-vezér személyes kedvence. Nem csoda, hiszen a lábbeli színe tökéletesen megegyezik a szerkesztő bőrtónusával – kifejezetten ahhoz tervezték ugyanis. A cipősszekrénye pedig állítólag a nyári időszakra is „fel van készítve”:

ugyanebből a cipőből sőtétebb bőrszínűek is sorakoznak a polcain, hogy abban az esetben is tökéletes legyen az összhang a lába és a szandálja közt, ha kicsit lebarnulna.

Forrás:
AFP / DIMITROS KAMBOURIS

A hajnali 5-kor kezdődő munkanapok

Ti baglyok vagy inkább verebek vagytok, ha alvásról van szó? Ha a korán kelők táborát erősítitek, valószínűleg akkor is jóval tovább szoktatok aludni, mint Anna – ő ugyanis minden egyes nap hajnali 5-kor kel. A szigorú napirendet követő nő sporttal kezdi a napot: 6 órakor már a teniszpályán edz. A korán keléshez természetesen korai ágyba bújás dukál: lánya, Bee Shaffer szerint Anna mindennap lefekszik aludni este 10-kor. Bárcsak nekünk lenne ekkora önfegyelmünk…!

Vogue Robbie Williams

Meztelen Robbie Williams és szürreális Salvador Dalí – A leghíresebb Vogue-címlapok egy helyen

A világ legbefolyásosabb divatmagazinja, több mint száz éve élvonalban van, évről évre a legfrissebb divat-előrejelzéseket szolgáltatja, és valamiért minden nő talál benne valami izgalmasat. Ha még nem találtátok volna ki, a bűvös Vogue-ról beszélek, ami Angliában szeptember 15-én ünnepli 100. évfordulóját.

Korábbi cikkünk folytatását itt olvashatjátok.

A mélységesen elítélt csupa fekete szettek

Mit szólnátok hozzá, ha maga Anna Wintour adna nektek öltözködési tanácsokat? Összetennétek a két kezeteket, igaz? Nos, ha ezt nem is tudjuk garantálni, egyetlen, mindenkire érvényes tippet azért elárulhatunk tőle. Egy interjúban ugyanis megkérdezték, van-e olyan, amit soha, semmilyen körülmények közt nem tenne, ha divatról van szó. Soha nem fogjátok kitalálni mit válaszolt…

Soha nem öltöznék tetőtől talpig feketébe

– mondta. Mi pedig egy „aú” kíséretében kaptunk a hirtelen megfájduló szívünkhöz. Azt hiszem, ezt sokunknak fájt hallani, hiszen a csupa fekete szettek elég nagy népszerűségnek örvendnek. Ha a divat legbefolyásosabb embere így gondolja, akkor viszont lehet benne valami… Vagy mégsem?

Forrás:
AFP / BEN STANSALL

Amire nemet mond: a birkákra

Nyugalom: nem az állatokról lesz szó, hanem azokról az emberekről, akik ész nélkül beállnak a sorba – és akiket emiatt Anna nem igazán kedvel.

Nem szeretek olyanokkal dolgozni, akiknek nincs önálló véleménye a dolgokról, és csak bólogatnak mindenre, amit mondok. Azt akarom, hogy a kollégáimnak önálló gondolatai legyenek, és ne féljenek vitázni velem, ha úgy alakul. A véleménykülönbség csak jót tesz a magazinnak

– nyilatkozta egyszer. Így ha a fekete összeállítások legnagyobb rajongói vagytok, nyugodtan kérdőjelezzétek meg az öltözködéshez adott tanácsát – és gondoljatok arra, ezzel csak szimpatikusak lehetnétek a szemében.

Forrás:
AFP / OLIVIER MORIN
Ajánlott cikkek