Egyéb kategória

Így tartsátok tisztán a fogkefétek, hogy ne legyen belőle bacitelep!

Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal, hogy kényes vagyok a fogkefém tisztaságára. Viszonylag rövid idő alatt meg tudok undorodni a fogkefetartómtól, ami szerintem jogos. Mint rendszeresen takarító nő, biztos vagyok benne, hogy a konyha után a fürdőszobában leledzik a legtöbb undorító dolog a világon. Ezalatt a bacilusokat értem.

vous - 2016.09.18.
Így tartsátok tisztán a fogkefétek, hogy ne legyen belőle bacitelep!

A bacilusok pillanatok alatt felkúsznak a fogkefetartóra is, úgyhogy időnként lecserélem, biztos, ami biztos, nemcsak a fogkefémet, hanem a tartókáját is. Tartókából volt már nekem sokféle, tapadókorongos, poharas, csak teljesen tiszta nem. Létezik szerintem valamilyen szabály arra, hogy a fürdőszobában lévő dolgok nem maradnak sokáig olyanok, amilyennek megvettétek őket, hanem rövid időn belül rájuk kerül valamilyen kulimász. Fogkrém például.

Akkor szoktam gondban lenni, amikor lecserélném a fogkefetartót, de még nincs nálam az új. Szerencsére van egy pofonegyszerű megoldás arra, hogyan tartsátok mégis a levegőben a fogkefétek fejét, hogy az ne érintkezzen más felülettel. Mindössze egy csipesz kell hozzá, amit a nyakára csíptettek, és voilà! Így valahogy.

Objektum doboz

Apropó, ha eleget használtátok már a fogkeféteket, ne dobjátok ki! Használjátok fel őket másra! Ezeket a fürdőszobai bakikat pedig soha ne kövessétek el!

Ajánlott cikkek