Egyéb kategória

Így tartsátok tisztán a fogkefétek, hogy ne legyen belőle bacitelep!

Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal, hogy kényes vagyok a fogkefém tisztaságára. Viszonylag rövid idő alatt meg tudok undorodni a fogkefetartómtól, ami szerintem jogos. Mint rendszeresen takarító nő, biztos vagyok benne, hogy a konyha után a fürdőszobában leledzik a legtöbb undorító dolog a világon. Ezalatt a bacilusokat értem.

vous - 2016.09.18.
Így tartsátok tisztán a fogkefétek, hogy ne legyen belőle bacitelep!

A bacilusok pillanatok alatt felkúsznak a fogkefetartóra is, úgyhogy időnként lecserélem, biztos, ami biztos, nemcsak a fogkefémet, hanem a tartókáját is. Tartókából volt már nekem sokféle, tapadókorongos, poharas, csak teljesen tiszta nem. Létezik szerintem valamilyen szabály arra, hogy a fürdőszobában lévő dolgok nem maradnak sokáig olyanok, amilyennek megvettétek őket, hanem rövid időn belül rájuk kerül valamilyen kulimász. Fogkrém például.

Akkor szoktam gondban lenni, amikor lecserélném a fogkefetartót, de még nincs nálam az új. Szerencsére van egy pofonegyszerű megoldás arra, hogyan tartsátok mégis a levegőben a fogkefétek fejét, hogy az ne érintkezzen más felülettel. Mindössze egy csipesz kell hozzá, amit a nyakára csíptettek, és voilà! Így valahogy.

Objektum doboz

Apropó, ha eleget használtátok már a fogkeféteket, ne dobjátok ki! Használjátok fel őket másra! Ezeket a fürdőszobai bakikat pedig soha ne kövessétek el!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.