Egyéb kategória

Összement a farmer? Így nyújthatjátok ki egy szempillantás alatt!

Ki ne kapna sikítófrászt attól a jelenségtől, amikor az amúgy is szűk farmer még kisebbé zsugorodik egy mosás után? És most áldozzunk csendben azoknak a pillanatoknak, amikor a lábszáratokról próbáljátok a farmert felráncigálni magatokra, közben persze a Kámaszútra összes pózát is felveszitek, amit a pasitokkal nem sikerült, csak hogy nyúljon az a nyomorék!

vous - 2016.08.16.
Összement a farmer? Így nyújthatjátok ki egy szempillantás alatt!

Igen, ezek a pillanatok azok, amelyek nem látszódnak a farmeres nők arcán, és titokban remélik is, hogy ezeket a pillanatokat sűrű homály fedi mindörökké. De a kérdés adott: mi a fenét csináljatok akkor, ha a farmetek szára alaposan összement, és a gombot is nagy izzadás árán bírjátok csak összehúzni? A Purewow, ami már abban is kisegített minket, hogyan óvjuk meg kedvenc sálainkat, és hogyan maradjon színes a kedvenc pólónk, most a farmerproblémára is hozott egy egyszerű házi praktikát.

Ehhez mindössze vízre és a kedvenc összement farmeretekre lesz szükségetek. Spricceljétek a farmeretekre a vizet, főleg oda, ahol leginkább ráfér a tágulás, majd fektessétek le a földre a nadrágot. Álljatok rá a lábatokkal a farmer egyik végére, a kezetekkel pedig – micsoda edzés! – fogjátok meg az egyik lábszárat, és húzzátok meg alaposan, míg megfelelőnek nem érzitek a nyúlást, és tartsátok is meg úgy egy kis ideig. Ezt ismételjétek meg a másikkal is. Hagyjátok száradni, higgyétek el, utána könnyedén felveszitek!

Hogy miért működik?

Mert nedvesen sokkal könnyebben változik az anyag mérete, mint szárazon.

farmer_illusztr_1-1

Eligazodtok a farmerek között?

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. Persze ha nehezebben boldogultok, nyugodtan kérhettek segítséget az eladóktól, vagy farmervásárlás esetén az üzletekben kihelyezett magyarázó ábrák is a segítségetekre lehetnek. Vagy egyszerűen csak vigyétek magatokkal grafikusunk, Fanny grafikáját és farmerkisokosát, amit itt találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.