Egyéb kategória

Calvin Harris totálisan „eltaylorswiftesedett” – dalt írt az exéről

Bár Calvin Harris és Taylor Swift már három hónapja szakítottak, úgy tűnik, az énekes még nem teljesen dolgozta fel a történteket, annyira nem, hogy még számot is írt szétválásukról. Tisztára, mint ahogy exe szokta!

vous - 2016.09.16.
Calvin Harris totálisan „eltaylorswiftesedett” – dalt írt az exéről

A pár kapcsolata közel 15 hónapig tartott, és nyár elején nagyon csúnya szakítással végződött. Taylor és Calvin ezt követően Twitter-háborúba kezdett, ami eléggé elfajult a vége felé. A hullámok ugyan már elcsitultak, Calvin Harris új számában mégis rendkívül gyanús sorokat véltek a rajongók felfedezni.

Objektum doboz

Többen is közzétették közösségi oldalukon, hogy mintha a szám Taylorról szólna. Az énekes pedig az iHeartRadiónak sejtelmesen el is mondta, hogy a whitefülű hallgatóknak igazuk volt:

A szám arról szól, hogy kiléptem egy olyan szituációból, amiről azt feltételeztem, hogy jó volt, de sokkal jobban érzem magam most, hogy már nem vagyok benne. Ez jelenthet bármit: akár egy állást vagy egy párkapcsolatot.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Calvin Taylornak címezte egyik számát. Hivatalosan is megerősítették, hogy a This is What You Came For című dal is a lányról szól, amit Rihanna „közvetített” az énekesnőnek.

Objektum doboz

És azt fel tudnátok sorolni, hogy hány „szakítós számot” írt már Taylor Swift, akinek ez szinte a védjegye?

Taylor közben már Harris utáni pasijával, Tom Hiddlestonnal is szétment, nézzétek meg, hogy ez a szakítás micsoda mémcunamit indított el a neten

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.