Egyéb kategória

Hilaria Baldwin egy nappal a szülés után mutatta meg hasát

Hilaria Baldwin egy nappal a harmadik gyermeke születése után megmutatta hasát. Nem először csinált ilyet. 

vous - 2016.09.15.
Hilaria Baldwin egy nappal a szülés után mutatta meg hasát

Alec Baldwin 32 éves felesége, Hilaria hétfőn adott életet harmadik közös gyereküknek, Leonardónak, majd 24 óra elteltével ezt a képet posztolta Instagram-oldalára:

Objektum doboz

Hilariáról köztudott, hogy amolyan egészségnagykövet, így nem meglepő, amit a posztjában ír. Elmondása szerint kicsit mindig ideges lesz, ha ilyen fotókat lát, de ezzel a képpel azt szeretné üzenni, hogy a szülés után normális ütemben kell visszanyerni a tökéletes alakot, és a legfontosabb, hogy mindezt egészségesen csinálják a nők. Hilaria első fia születése után is kiposztolt magáról egy ilyen képet. 

Objektum doboz

ireland-baldwin1

Alec Baldwin modell lánya nincs elájulva egynapos öccsétől

Alec Baldwin felesége, Hilaria Baldwin hétfőn tudatta a nagyvilággal, hogy világra jött kisfiuk, Leonardo Ángel Charles Baldwin: a boldog anyuka édes fotót posztolt Instagram-oldalára. A kommentelők odáig voltak a bájos csecsemőért, egyvalaki azonban nem mutatta jelét, hogy örömmel töltetné el a baba érkezése: Baldwin húszéves lánya.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.