Egyéb kategória

Ácsi! Eddig rossz helyre kentünk a highlightert

Egy bajom van a highlighterekkel: sosem a kellő mennyiséget használom. Ennek általában az a következménye, hogy amint beérek az irodába, jön a kérdés: „te hogy nézel ki?” Aztán persze a kedves kolleginák ledörzsölik az arcomról a felesleget. Azonban lehet, hogy nem is jó helyre kentem?

vous - 2016.09.14.
Ácsi! Eddig rossz helyre kentünk a highlightert

Illetve kentük, mert meggyőződésem, hogy ti is az arccsontotokra hintitek a highlightert. Bár remélem, ti a kellő mennyiségben. Szóval a highlighter nem (csak) az arca való. Őszintén szólva számomra ez felüdülés, ugyanis hatalmas a parám a csillogó sminktermékkel, többek között a fent említettek miatt. A profik olyan gyönyörűen tudják használni, míg nekünk, „mezei lányoknak” marad a kísérletezés, ami általában botrányosan végződik. 

Képernyőfotó 2016-09-13 - 15

Megáll az eszünk: itt vannak a pénisz- és vaginamintájú highlighterek!

Amikor azt hittük, nincs tovább, máris egy újabb őrültséggel verte ki a biztosítékot a sminkipar. Képzeljétek, megjelentek a pénisz- és vaginamintájú highlighterek! Tudjuk már, hogy a kókuszolaj is fantasztikusan beválhat highlighterként, sőt az is kiderült, hogy a koromfekete arckontúrozás sem olyan durva, mint amilyennek elsőre hangzik. 

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Éppen ezért örömmel olvastam a Teen Vouge-on, hogy a highlighter nem csak az arca kenhető. Jó, igazából oda kenitek, ahová akarjátok, de van egy testrészünk, nem is olyan messze az arcunktól, amin csodaszépen mutat a highlighter. Ez pedig a vállunk. Lehet, hogy furcsán hangzik, viszont gyönyörűen fest, főleg a napcsókolta bőrön

Használjátok ki még ezt a bő egy hetet, amíg kánikula van, és emeljétek ki a barnaságotokat ujjatlan felsőkkel, és highlighterrel a vállatokon!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek