Egyéb kategória

Az ősz hatással van a legintimebb testrészetekre is – így vigyázzatok rá!

Az őszben az a jó, hogy az első sárguló falevek láttán eszetekbe jut, hogy nemsokára lehet megint sütőtököt enni, forró teával kucorgósat játszani, és olyan melankolikusan jó hangulatotok lesz esténként, ahogy közeleg a munkaidő vége. Nemcsak ti örülhettek azonban az ősznek, hanem képzeljétek, a hüvelyetek is!

vous - 2016.09.12.
Az ősz hatással van a legintimebb testrészetekre is – így vigyázzatok rá!

Az ősz ugyanis jelentős hőmérséklet-csökkenéssel jár, ami nem kedvez a baktériumoknak, így a szeméremtestetek is fellélegezhet. Kisebb az esélye annak, hogy kialakul nálatok valamilyen fertőzés, ám még ősszel is oda kell figyelnetek néhány dologra, hogy tényleg jól érezzétek magatokat a bőrötökben, és semmilyen női kellemetlenséggel ne kelljen küzdenetek.

Vigyázzatok a szoros és szintetikus ruhákkal!

Jó, hogy a hideg beköszöntével meleg ruhákat rétegeztek magatokra, ám nem mindegy, hogy milyen anyagból készülnek azok. Jobb, ha természetes anyagú, légáteresztő ruhákat választotok, hogy a bőrötök lélegezni, szellőzni tudjon. A szintetikus anyagú ruhák ugyanis bezárják a nedvességet, ami kedvez a baktériumok szaporodásának.

punci

Mi köze Voldemortnak a puncimhoz? – Avagy miért nem becézgetjük a Tudjukmit?

Mi, nők nem szeretjük mutogatni, épp eléggé frusztrál bennünket a testünk többi része, nem akarunk még ezen is aggódni. Éppen ezért, mivel kevesebbet foglalkozunk vele és beszélünk róla, nehezebben nevezzük a nevén, és nehezebben áll rá a szánk a becézgetésre is. Pedig nevén nevezni és becézgetni a puncit nemcsak szexi, de nagyon fontos is! Hogy miért? A cikk folytatásából kiderül!

Száraz időjárás nem egyenlő száraz szeméremtest!

Bár úgy tűnhet, a száraz levegő hozzájárul a hüvelyszárazsághoz, ez tévhit. A hüvelynek saját ökoszisztémája van, és ha szárazérzetetek van, annak okát ne az időjárásban keressétek. Inkább hormonproblémák állhatnak a háttérben, vagy egy antibiotikumos kúra, ami felboríthatja a hüvelyflórátokat. Könnyen megeshet, hogy allergiásak vagytok valamire, és a legintimebb testrészetek nem bírja a tusfürdőtök összetevői közül valamelyiket. Ha száraznak érzitek a hüvelyeteket, keressétek fel a nőgyógyászotokat. Ő segíteni fog nektek.

A sok édesség nem növeli a gombás fertőzések esélyét

A hűvös idő beköszöntével és a tél közeledtével több édességet fogyasztunk, akár forró csoki, sütemények vagy halloweeni cukrok formájában. Sokakban él az a tévhit, hogy a sok cukros étel és finomság fogyasztásával nő az esélye annak, hogy a gombák elszaporodjanak a testetekben, de dr. Dardik New York-i nőgyógyász szerint erre igen kevés kutatás mutat rá.

„Észrevették ugyan, hogy a cukorbetegek hajlamosabbak a gombás hüvelyfertőzésre, de ez kevés ahhoz, hogy megerősítse azt, hogy a cukorfogyasztás összefüggésben van a gombás fertőzések kialakulásával – nyilatkozta dr. Dardik az amerikai Cosmopolitan magazinnak. Ettől függetlenül persze ne egyétek két marokra a cukros finomságokat, hiszen a mértéktelen cukorfogyasztást így vagy úgy, de megbosszulja a testetek. Ezekkel a trükkökkel leszokhattok róla.

De a lényeg, hogy figyeljetek magatokra ősszel, télen, tavasszal és nyáron, és soha ne vegyétek félvállról a testetek jelzéseit!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!