Egyéb kategória

Hüvelygombára fokhagymát? Eszetekbe ne jusson!

A fokhagyma egy kincs a természet patikájából, sokszor támaszkodhatunk rá vész esetén. Kivéve mondjuk, ha hüvelyfertőzés áll fenn, mert minden tévhit ellenére ott nem fog segíteni ez a növény. Sőt...

vous - 2016.10.22.
Hüvelygombára fokhagymát? Eszetekbe ne jusson!

Látjátok, milyen kis harcos kedvében van itt (lejjebb) ez a fokhagyma?! Nem baj, hogy ennyi küzdőszellem szorult belé, de ezt nem a bugyitokban fogja bebizonyítani, lányok, hanem mondjuk a torkotokban, megfázás esetén.

Objektum doboz

A Hello Giggles említi, hogy valaki a gombás hüvelyfertőzésre a fokhagymás kezelést ajánlotta. Nos, akkor tisztázzunk valamit: attól, hogy a fokhagymát szokás gombaölőként emlegetni, még nem tehetitek akárhova a testeteken. Tudnotok kell azt is, hogy a gyógyhatását összetörve vagy aprítva fejti ki, és hát… Ha ebben a formában bejuttatjátok a hüvelyetekbe, lesz ott nemulass. Sőt, lehet, hogy pont így kerül be majd véletlenül valamilyen baktérium a hagymának köszönhetően.

Mielőtt megkérdeznétek, hogy akkor mégis mit ajánlok erre a problémára, ha már ilyen nagy a szám, jelezném: pár hónapja összeszedtem nektek több házi praktikát is a hüvelybajra. Ezt itt találjátok.

De a legjobb minden esetben az, ha megmutatjátok az állapototokat egy szakembernek, nehogy komolyabb bajba sodorjátok magatokat!

fehérnemű csipke bugyi melltartó

Nem csak a gomba okozhat égő, viszkető érzést a hüvelyetekben

Ha viszket és ég a hüvelyetek, nem kell beparázni rögtön. Számos oka lehet annak, amiért kialakult a probléma, és mindent meg lehet oldani anélkül, hogy félrediagnosztizáljátok magatokat az internet segítségével. Most elhoztuk nektek a leggyakoribb okokat, miért érezhettek kellemetlen érzést ott lent.

A folytatásért kattintsatok ide!

Ugye megjegyeztétek? Fokhagyma + intim terület = nagyon rossz ötlet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.