Egyéb kategória

Hüvelygombára fokhagymát? Eszetekbe ne jusson!

A fokhagyma egy kincs a természet patikájából, sokszor támaszkodhatunk rá vész esetén. Kivéve mondjuk, ha hüvelyfertőzés áll fenn, mert minden tévhit ellenére ott nem fog segíteni ez a növény. Sőt...

vous - 2016.10.22.
Hüvelygombára fokhagymát? Eszetekbe ne jusson!

Látjátok, milyen kis harcos kedvében van itt (lejjebb) ez a fokhagyma?! Nem baj, hogy ennyi küzdőszellem szorult belé, de ezt nem a bugyitokban fogja bebizonyítani, lányok, hanem mondjuk a torkotokban, megfázás esetén.

Objektum doboz

A Hello Giggles említi, hogy valaki a gombás hüvelyfertőzésre a fokhagymás kezelést ajánlotta. Nos, akkor tisztázzunk valamit: attól, hogy a fokhagymát szokás gombaölőként emlegetni, még nem tehetitek akárhova a testeteken. Tudnotok kell azt is, hogy a gyógyhatását összetörve vagy aprítva fejti ki, és hát… Ha ebben a formában bejuttatjátok a hüvelyetekbe, lesz ott nemulass. Sőt, lehet, hogy pont így kerül be majd véletlenül valamilyen baktérium a hagymának köszönhetően.

Mielőtt megkérdeznétek, hogy akkor mégis mit ajánlok erre a problémára, ha már ilyen nagy a szám, jelezném: pár hónapja összeszedtem nektek több házi praktikát is a hüvelybajra. Ezt itt találjátok.

De a legjobb minden esetben az, ha megmutatjátok az állapototokat egy szakembernek, nehogy komolyabb bajba sodorjátok magatokat!

fehérnemű csipke bugyi melltartó

Nem csak a gomba okozhat égő, viszkető érzést a hüvelyetekben

Ha viszket és ég a hüvelyetek, nem kell beparázni rögtön. Számos oka lehet annak, amiért kialakult a probléma, és mindent meg lehet oldani anélkül, hogy félrediagnosztizáljátok magatokat az internet segítségével. Most elhoztuk nektek a leggyakoribb okokat, miért érezhettek kellemetlen érzést ott lent.

A folytatásért kattintsatok ide!

Ugye megjegyeztétek? Fokhagyma + intim terület = nagyon rossz ötlet!

Ajánlott cikkek