Egyéb kategória

Ezt jelenti, ha azt álmodjátok, hogy meztelenek vagytok

Nagyon izgultok, mert beszédet kell tartanotok egy csomó ember előtt. Szép lassan elindultok a pódiumhoz, a kezetekben tartjátok a szöveget, azt hiszitek, minden rendben van, de egyszer csak mindenki elkezd rajtatok nevetni. Ekkor értetlenkedve magatokra néztek, és azt látjátok, hogy teljesen pucérak vagytok. Nektek is ismerős ez a rémálom, ugye?

vous - 2016.09.12.
Ezt jelenti, ha azt álmodjátok, hogy meztelenek vagytok

Azt már tudjuk, hogy mit jelent, ha azt álmodjátok, hogy terhesek vagytok, és azt is, hogy mi áll a szexuális álmok hátterében. De mit jelent az, ha álmunkban meztelenek vagyunk? Ugyanis kiderült, hogy nagyon sokan álmodtak már arról, hogy sietnek egy nyilvános eseményre, ahol egyik pillanatról a másikra eltűnik róluk a ruha. Ugye nektek is ismerős a szitu? 

Forrás:
pixabay.com

Ha ezt álmodtátok az este, akkor annak nagy jelentősége van, mivel ez azt jelenti, hogy érzelmileg nagyon sérülékenyek vagytok. Úgy érzitek, hogy az emberek körülöttetek hamisak, gyakran arra utal, hogy nem bíztok meg valakiben – írja a Popsugar.

Ha rendszeresen visszatérnek ezek az álmok, akkor itt az ideje, hogy rendezzétek az érzelmeiteket, és megbizonyosodjatok róla, hogy kiben bízhattok, és kiben nem. Sőt, az is lehet, hogy saját magatokban nem bíztok. Ebben az esetben viszont el kell fogadnotok és szeretnetek magatokat, és akkor a kínos rémálmok szépen lassan eltűnnek majd. A lényeg, hogy semmiképp ne hagyjátok figyelmen kívül, hiszen ilyenkor a lelketek szól hozzátok!

lány nő

Ezt látja egy magabiztos nő, amikor tükörbe néz

Amikor tükörbe néztek, mit láttok? Mármint magatokat, azt tudom, de azonkívül? Boldogságot, szépséget? Meg szoktátok dicsérni magatokat, ha aznap épp tettetek valami jót? Vagy elmondjátok a tükörképeteknek, milyen jól sikerült a hajatok, a sminketek, és amúgy milyen gyönyörűek is vagytok valójában? Nem teszitek? Ez hatalmas hiba. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.