Egyéb kategória

Sminkeljetek pirossal, anélkül, hogy azt hinnék, begyulladt a szemetek

Nem sok átlagos lány, de még a sztárok sem nagyon próbálkoznak piros szemsminkkel, hisz mindenki tart tőle. Most viszont bebizonyítjuk, hogy ha kicsit is odafigyeltek, igenis, jól állhat a piros szín nemcsak a ruhátokon, de a szemhéjatokon is.

vous - 2015.09.11.
Sminkeljetek pirossal, anélkül, hogy azt hinnék, begyulladt a szemetek

Pirosat viselni igazán erőt sugárzó, feltűnő és legtöbb esetben szexi. A vörös szőnyegen végigvonuló sztárok, mint például Rihanna, Selena Gomez vagy Jennifer Lawrence már bebizonyította, hogy mennyire stílusos lehet vöröset viselni. Így tökéletesen biztosak vagyunk benne, hogy nemsokára ismét nagy divatja lesz ennek a merész színnek. Ám nem csupán a ruhátokon, de a sminketek is!

Ezúttal viszont ne a Marilyn Monroe által elhíresült piros ajkakra gondoljatok, hanem egy szemsminkre! Bizony, jól hallottátok, néhány apró trükk és nem kell attól tartonotok, hogy mások azt hiszik, éppen begyulladt a szemetek. A Hello Giggles segítségével most be is bizonyítom!

1. Ne válasszatok túl világos színt!

Minél világosabb piros színt választotok, annál betegesebbnek tűnik a szemetek. Próbáljatok a bőrötök tónusához megfelelő pirosat választani, igaz, nehéz megtalálni egyensúlyt, de egy kis próbálgatás után garantáltan meglesz az igazi.

Objektum doboz

2. Ne csak a tusvonal mentén használjátok a pirosat!

Ha csak a szempillákhoz közel teszitek fel a pirosat, akkor azzal azt éritek el, hogy fáradtnak tűntök. Tartsátok a pigmenteket az egész szemhéjon, de vigyázzatok, hogy ne húzzátok fel egészen a szemöldökig, mert az olyan hatást kelthet, mintha éppen bunyóztatok volna.

Objektum doboz

3. Ne legyenek túl kemények a vonalak!

Vigyétek fel nedves ecsettel a szemhéjpúdert, ezáltal sokkal krémesebb hatást érhettek el vele. Dolgozzátok el rendesen a vonalakat és széleket, így nem lesz túl kemény a végeredmény.

Objektum doboz

Na, ki próbálja ki otthon?

Címkék: #piros #smink #tippek
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.