Egyéb kategória

Hoppá! Fast fashion márka alapítója most a világ leggazdagabb embere

Egy ideje kiélezett verseny folyik Bill Gates és Amancio Ortega között a világ leggazdagabb embere címért. Most a Forbes eredményt hirdetett...

vous - 2016.09.10.
Hoppá! Fast fashion márka alapítója most a világ leggazdagabb embere

Kezdjük először azzal, hogy ki is az az Amancio Ortega – hiszen Bill Gatest például mindenki ismeri. Lehet, hogy így még nem hallottatok a spanyol üzletemberről, ám közelebb áll hozzátok, mint hinnétek, hiszen Ortega a Zara alapítója, és emellett a Massimo Dutti és a Pull & Bear tulajdonosa is. Ezek tudatában pedig talán már nem is annyira meglepő, hogy a fast fashion császár taszította most le a trónról Bill Gatest, és nyerte el a világ leggazdagabb embere címet. A Forbes adatai szerint Ortega vagyona nagyjából 79,5 milliárd (!) dollár, ezzel szemben Gatesnek „csak” 78,5 milliárdja van.

Forrás:
AFP

Na, nálatok hány Ortega-féle ruha lapul a szekrényben?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.