Egyéb kategória

Hoppá! Fast fashion márka alapítója most a világ leggazdagabb embere

Egy ideje kiélezett verseny folyik Bill Gates és Amancio Ortega között a világ leggazdagabb embere címért. Most a Forbes eredményt hirdetett...

vous - 2016.09.10.
Hoppá! Fast fashion márka alapítója most a világ leggazdagabb embere

Kezdjük először azzal, hogy ki is az az Amancio Ortega – hiszen Bill Gatest például mindenki ismeri. Lehet, hogy így még nem hallottatok a spanyol üzletemberről, ám közelebb áll hozzátok, mint hinnétek, hiszen Ortega a Zara alapítója, és emellett a Massimo Dutti és a Pull & Bear tulajdonosa is. Ezek tudatában pedig talán már nem is annyira meglepő, hogy a fast fashion császár taszította most le a trónról Bill Gatest, és nyerte el a világ leggazdagabb embere címet. A Forbes adatai szerint Ortega vagyona nagyjából 79,5 milliárd (!) dollár, ezzel szemben Gatesnek „csak” 78,5 milliárdja van.

Forrás:
AFP

Na, nálatok hány Ortega-féle ruha lapul a szekrényben?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!