Egyéb kategória

Halálos vonatgázolás miatt hatalmas a tömeg a Nyugati pályaudvaron

Halálra gázolt egy nőt a vonat Dunakeszi és Rákospalota-Újpest megálló között csütörtök délután, a vonatok emiatt késnek és hatalmas tömeg torlódott fel a Nyugati pálaudvaron.

vous - 2016.09.08.
Halálos vonatgázolás miatt hatalmas a tömeg a Nyugati pályaudvaron

Halálos baleset történt ma délután Dunakeszi és Rákospalota-Újpest megálló között: egy nőt halálra gázolt a vonat. A helyszínelés jelenleg is zajlk, ezért a két állomás között az egyik vágányt lezárták, a másikon pedig csak csökkentett sebességgel közlekedhetnek a vonatok. A Budapest-Rákospalota-Újpest-Vác-Szob szakaszon a baleset miatt egyelőre 30-50 perces késésekre kell számítani, ezért a Nyugati pályaudvaron hatalmas tömeg torlódott fel  írja az Offmedia, akik képet is közöltek a rengeteg várakozóról a Nyugatiban.

Forrás:
Wikipédia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.