Egyéb kategória

Így zökkenjetek vissza a hétköznapokba egy lazítós hétvége után

Csajok, ismerős még a szuperlazulós hétvége fogalma? Ha abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy nem kell mindig dolgoznotok hétvégén, akkor talán a kelleténél jobban el szoktatok lustulni ezeken a napokon, ami után viszont nehéz visszarázódni a szürke, dolgos hétköznapokba. Most azonban itt a megoldás!

vous - 2016.09.04.
Így zökkenjetek vissza a hétköznapokba egy lazítós hétvége után

Habár a lusta lányok trendje most a legmenőbb, akkor is vissza kell zökkennetek a sulis/dolgos hétköznapoba. Könnyedén búcsút mondhattok a kínnal teli hétfőknek, ha a következő tippeket megfogadjátok!

Igyatok sok vizet!

Ha kifáradtatok az átbulizós napok után, a testetek dehidratáltságát kell először csökkenteni. Igyatok nagyon sok folyadékot, főleg vizet!

Mozogjatok!

Az sem mentség a mozgáshiányra, ha utáltok konditerembe járni. Keljetek fél órával korábban, vigyétek le a kutyát, vagy kocogjatok egyet, hogy erőre kapjatok, mielőtt beindul a napotok!

Forrás:
istock.com

Korlátozzátok a sós ételek bevitelét!

Egy durván lustulós, vagy éppen fárasztó hétvége után óvakodjatok a túlzottan sós sült krumplitól, a gyorskajáktól és az instant vacsiktól. A só csökkenti a test víztartalmát, sőt, a túlzottan sok bevitele daganatos megbetegedést is okozhat – írja a Bustle.

Vegyetek egy gőzölgő zuhanyt!

Nemcsak ti fogtok jobban felébredni egy gyors reggeli zuhany után, hanem a megfáradt testetek és bőrötök is.

Forrás:
istock.com

Töltődjetek fel gyümölcsökkel és zöldségekkel!

Segít hidratálni és rostokhoz juttatni a szervezeteteket. Sőt, a benne lévő antioxidánsok lebontják azokat a nem túl egészséges anyagokat, amiket a hétvégén bevittetek a szervezetetekbe.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.