Világ

Katalin hercegné ruhája ismét téma: fast fashion nadrágba bújt

Katalin hercegné ismét egy különleges ruhadarabot húzott elő a szekrényéből. A nadrág különlegessége, hogy nem különleges.

vous - 2016.09.04.
Katalin hercegné ruhája ismét téma: fast fashion nadrágba bújt

Katalin hercegné a szóban forgó fekete-fehér mintás nadrágot Szent Márton szigetének látogatásakor viselte. A csinos nadrág érdekessége, hogy nem tervezői darab, (viszonylag) megfizethető kategóriás, kevesebb mint 20 ezer forintért megvásárolható a GAP üzleteiben.

katalin-hercegne-ruha-2016

Katalin hercegné tökéletesen duplázott: ismét pirosban tündökölt

Az már biztos, hogy Katalin hercegné nem tud hibázni, mindig kifogástalanul jelenik meg, és a stílus szónál a szótárban az ő neve szerepel. Az pedig, hogy egy ruhát többször is felvesz, csakugyan jó pont. Talán Katalin hercegnét pont ezért is kedveljük annyira, hiszen ő már többször nyúlt kétszer ugyanahhoz a ruhához, ahogy egy hétköznapi nő is teszi.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Katalin Smythe fekete blézere viszont már más kategória, a hasonló a darabokat átszámítva több mint 200 ezer forintért árulják.

Mindent összevetve, Katalin hercegnének ismét jár a piros pont, hiszen megmutatta, hogy egy megfizethető nadrág is lehet az outfit éke. 

Imádjuk!

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP
Ajánlott cikkek