Egyéb kategória

Ezektől a tárgyaktól nehéz megválnotok, ha ragaszkodó típusok vagytok

Ha ragaszkodó típusok vagytok, nemcsak személyekhez kötődhettek nagyon, hanem tárgyakhoz is. Szerintem ti is tudjátok, hogy ez nem mindig jó dolog, hiszen akár egy plüssállat elvesztése is úgy megviselhet titeket, mintha a barátotokkal szakítottatok volna.

vous - 2016.09.03.
Ezektől a tárgyaktól nehéz megválnotok, ha ragaszkodó típusok vagytok

Világéletemben olyan ember voltam, aki kicsit sajnálta lecserélni a jól megszokott tárgyakat, például a telefont. Az a kis kütyü, mondhatni, hozzám nőtt, ha pedig még érzelmi töltete is volt a dolognak, még nehezebb volt váltani. De melyek azok a további tárgyak, amiknek elvesztése kicsit nagyon megviselheti „báránylelkünket”? Mutatom!

Telefon

Ha az első telefonotoktól nehezen váltatok meg, ne csodálkozzatok! Fogadjunk, azt még a szüleitektől kaptátok, így még nagyobb volt a jelentősége. Sőt, mondhatni, összenőtt vele a zsebetek…

Objektum doboz

Bögre

Rosszul érint titeket, ha összetörik a kedvenc bögrétek, amit a pasitoktól vagy a nagyitól kaptatok? Bizony, ti is elég ragaszkodóak vagytok, ami nem mindig jó, de fogadjátok el! Igaz a mondás: majd úgyis kaptok másikat!

Ágy

Kell ezt részletezni? A reggeli búcsút is alig bírjátok ki, nemhogy örökre elváljatok… Egyszerűen olyan viszony alakult ki köztetek, mint ami a pasitokkal sem. A viccet félretéve, a kényelmes ágyikótok talán tényleg a „top3 kedvenc tárgyatok” egyike, nem?

Objektum doboz

Plüssállatok

Bevallom, én plüssállatmániás vagyok, így ha van egy cuki mese, nekem biztosan kell a főkarakterről egy plüssfigura, hogy büszkén rátehessem az ágyikómra. De mi a helyzet akkor, ha már nem férek el tőlük az ágyamon? Nehezen, de a régiektől meg kell válni nekem is és nektek is!

Objektum doboz

Ékszer

Biztosan hagytatok már el nyaralás idején egy számotokra nagyon fontos ékszert. A tanulság: vízbe nem megyünk se gyűrűvel, se karkötővel, főleg, ha azok már a kabaláitokká váltak!

De mi van akkor, ha nem tárgyaktól, hanem a családtól kell elválnotok? A felnőtté válásról ITT olvashattok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.