Egyéb kategória

Aprócska valóság: ezek a miniatűr cuccok totál elrabolták a szívünket!

Szeretnétek egy akváriumot, de nem fér el a szobátokban? Sosem bírtok megenni egy egész hamburgert? Szívesen készítenétek szusit, de nem tudtok? Ha mindhárom kérdésre igen a válaszotok, akkor most jól figyeljetek, Mimine és az ő mini világa megoldja ezeket a gondokat!

vous - 2016.10.13.
Aprócska valóság: ezek a miniatűr cuccok totál elrabolták a szívünket!

Van egy külföldi blogger, aki kicsit másként látja a világot, mint azt általában szokás. Miniatűr méretben készít el olyan dolgokat, amiket mindannyian jól ismerünk. Például Harry Potter seprűjét, egy ínycsiklandó hamburgert vagy mondjuk egy akváriumot. Oké, most mondhatjátok, hogy ez nem nagy kunszt, de várjátok ki a végét! Ezek nem (mindig) műanyagból készülnek, hanem pontosan afféle anyagból, mint az eredeti formájukban. Hogy jobban értsétek: az a hambi tényleg ehető, az akváriumban igazi vízben igazi hal úszkál, a mini konyhában pedig akár egy egész menüsort is el tud készíteni Minime, a „mini-world” feltalálója.

fül tetoválás tetkó

Imádjuk a mini fültetkókat is! <3

Az a baj a fülbevalókkal, hogy valahogy az egyik pár mindig elveszik, és nem is tükrözik igazán a személyiségünket, hisz nem mi terveztük őket. Ha ez titeket is zavar, a legjobb megoldás talán az ékszereket is felülmúló szépséges tetoválás. A fültetkót, ha szeretnétek, akár kitalálhatjátok saját magatok is, így teljesen a ti ízléseteket tütkrözi majd az örök darab.

Ha nincs semmilyen ötletetek, vagy csak felkeltette az érdeklődéseteket ez a fajta tetoválás, akkor kattintsatok ide!

Így készül a mini konyhában az ehető mini szusi:

Objektum doboz

Kistesó-nagytesó:

Objektum doboz

 Hányat bírnátok megenni ebből?

Objektum doboz

Az éles látáshoz:

Objektum doboz

Lakásfelújításhoz egy kis segítség:

Objektum doboz

 És ezzel komolyan lehet festeni!

Objektum doboz

Ha még szívesen nézegetnétek mini dolgokat, akkor kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!