Egyéb kategória

5 dolog, amitől elbúcsúzhattok a 30-as éveitekben

Hordhatom két fonatban a hajam? Felvehetek még miniszoknyát? Ahogy idősödünk, megannyi kérdés merül fel bennünk, pláne, ha húszból harmincba lépünk. Össze is gyűjtöttem nektek azokat a dolgokat, amiktől örömmel, de valószínűleg el kell köszönnötök a következő években.

vous - 2020.08.18.
5 dolog, amitől elbúcsúzhattok a 30-as éveitekben

Amikor az ember egy újabb évizedbe lép, mindig gondolkodóba esik: mennyiben fog megváltozni az élete, a karrierje merre tart, és a magánélete mennyire áll stabil lábakon? Ezúttal a harmincas évek előtt állókat készíteném fel a jövőjükre. Íme néhány dolog a PureWow-tól, amitől nagy eséllyel örömteli búcsút kell vennetek, mielőtt az új korszakba lépnétek!

1. Kevesebb mint hét órát aludni

Az alvás az élet legnagyobb ajándéka, legalábbis szerintem. Mindenki tudja, hogy milyen jó érzés 5 koktél után beesni az ágyba, de azt is, milyen rossz onnan kikelni. Mondanom sem kell, ezek után még inkább szükségetek lesz a folyamatos, pihentető alvásra. Arról már Viola is írt, 25 fölött bizony néha két pohár sörtől is kegyetlen másnapossággal kell számolnotok.

2. Foglalkozni mások véleményével

Ha igazán szerencsések vagytok, akkor már a harmincas éveitek előtt sem érdekelt titeket mások véleménye, ám ha nem voltatok ilyen helyzetben, akkor mostantól próbáljátok nagy ívben elkerülni a folytonos megfelelési kényszert. A harmincas korra általában már tényleg csak az igaz barátok maradnak mellettetek, így abban a fantasztikus helyzetben vagytok, hogy senkivel sem kell például bájcsevegnetek, és a szabadidőtökben tényleg azt csinálhattok, amit ti szeretnétek.

Forrás:
www.istock.com

3. Mindenre igent mondani

Tudom, hogy sokan azt állítják, hogy ha mindenhez pozitívan álltok és igenlő válaszokat adtok, akkor rátok talál a boldogság. Ez teljesen téves gondolkodás, igenis van, amire nemet kell mondani

4. Elhanyagolni a megtakarításokat

Ez lesz az az időszak, amikor már kifejezetten alacsony az esélye annak, hogy át fogjátok biciklizni Norvégiát, éppen ezért érdemes a pénztárcátok mélyére nézni, és inkább „hasznosabb” dolgokra félretenni.

5. Aggódni a vasaló miatt

Ahogy beletanultok a felnőtt életbe, és rutinba jöttök, egyre kevésbé kell azon aggódni, hogy a számlákat befizettétek-e, vagy hogy kihúztátok-e a vasalót. Megtanultok a lényegre koncentrálni, így kevésbé felejtitek el a fontos dolgokat.

Ajánlott cikkek