Egyéb kategória

Több százan kísérték el utolsó sétájára az öreg kutyust

Az egyik legnehezebb dolog végső búcsút venni attól a baráttól, aki már évek óta ott van mellettünk. Hasonló helyzetbe került egy férfi is, amikor kutyája idős kora miatt már járni sem bírt, és el kellett altatni. Azonban mielőtt megtette, csodálatos meglepetéssel készült neki!

vous - 2016.11.14.
Több százan kísérték el utolsó sétájára az öreg kutyust

Több ezer ember szívét rabolta el a napokban Walnut, az idős kutyus, miután gazdája egy Facebook-posztban kérte meg a kutyabarátokat, kísérjék el őket egy utolsó sétára. Az állat már olyan öreg volt, hogy járni sem bírt, ezért Mark a saját karjában, pokrócba bugyolálva vitte el kedvencét a tengerpartra –  ahol rengeteg ember csatlakozott hozzájuk.

Objektum doboz

Objektum doboz

A gyerekek szinte sorban álltak, hogy megsimogathassák a 18 éves kutyust, a gazdija pedig a kedvenc ételeivel kényeztette: hamburgerekkel és pudinggal. A férfi számára nagyon fontos volt a kisállat, mert bár három másik kutyája is van, Walnut volt a kedvence.

„Rengeteg drámai, vidám és vicces pillanatot éltünk át együtt, és ő nagyon különleges számomra. 18 év hosszú idő, és erős barátság alakult ki közöttünk. Általában együtt sétáltunk minden reggel a parton.”

Objektum doboz

Nem sokkal a közös búcsúséta után Mark egy Facebook-posztban osztotta meg a többi emberrel, hogy a kutyust elaltatták, a karjaiban pihent meg végleg, miközben három másik kedvence is ott volt vele a szobában.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek