Egyéb kategória

Egy dolog, amit SOHA ne használjatok a hotelszobátokban!

Egy szállodai szoba mindig rengeteg kincset rejt, főleg, ha a minibárra gondolunk: csoki, sós mogyoró, pezsgő, és még sorolhatnánk. Azonban van egy dolog, amit a legjobb, ha sosem használtok.

vous - 2016.11.25.
Egy dolog, amit SOHA ne használjatok a hotelszobátokban!

Hiába tűnik minden nagyon csábítónak, azért érdemes átgondolni, hogy miket fogyasztunk a minibárból, ugyanis az ott lévő finomságok nem olcsók, és lehet, hogy közel sem annyira frissek már, mint amilyennek tűnnek. Pontosan ezért egy dolgot soha ne használjatok a szobában: a palackozott vizet.

A palackozott víz ugyanis az, amire a legtöbb vendégnek szüksége van, ezért a szálloda mindig jó sokat bekészít a minibárba. Ha pedig megnyitjátok őket, akkor titeket is behúznak a csőbe: a hotelekben ugyanis egy palack víznek nagyon borsos az ára, épp azért, mert abból várhatóan a legtöbb vendég fogyasztani fog – mondja a She Findsnak Chelsey, aki szakmájából adódóan rengeteget utazik.

Forrás:
pexels.com

De ha igazán óvatosak akartok lenni, akkor jobban teszitek, ha nem használjátok a szobában a távirányítót, a paplanokat és a párnahuzatot sem. A legutóbbi felmérésekből ugyanis kiderült, hogy még néhány előkelő szállodában sem mindig tisztítják ki megfelelően a párnahuzatokat. Szóval csak óvatosan!

Apropó, azt tudjátok, miért van csoki a párnán a hotelekben? ITT megtaláljátok a választ!

Ajánlott cikkek