Egyéb kategória

Hölgyek, figyelem! Megvan, mit imádnak a legjobban a nők egy pasiban

Ti mit találtok a legvonzóbbnak egy pasiban? Erre a kérdésre a legtöbb nő azt válaszolja, hogy a jó humorérzéket, esetleg a kidolgozott izmokat. Persze nem állítom, hogy ez a két dolog egyáltalán nem játszik szerepet abban, hogy vonzódunk-e valakihez, vagy nem, de egy új kutatás szerint nem ezek kerültek a legelső helyre! 

vous - 2016.09.02.
Hölgyek, figyelem! Megvan, mit imádnak a legjobban a nők egy pasiban

Mintha titkos paktum született volna közöttük, a világ több pontján számos kutatói csoport döntött úgy egyszerre, hogy megkeresi, mi a legvonzóbb tulajdonság a férfiakban. Végül egy kanadai kutatócsoport hozta napvilágra a tulajdonságot, ami minden nő szívét rabul ejti, szóval talán meg fogtok lepődni, de az is lehet, hogy elégedetten bólogattok majd a képernyő előtt, ugyanis az önzetlenségről van szó!

Szóval úgy néz ki, olyan világban élünk, ahol az önzetlenség maga mögé utasítja a kidolgozott felsőtestet és a képességet, hogy megnevettessünk valakit. Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem személy szerint nagy kő esett le a szívemről, az önzetlenség ugyanis valóban rettentően fontos emberi tulajdonság és egyben hatalmas érték.

Forrás:
Pexels

És hogy hogy jött ki az eredmény? A kutatók egyedülálló kanadai férfiakkal készítettek felmérést a témában. Az első kérdés arra irányult, hogy hányszor tesznek olyan önzetlen gesztusokat, mint például segíteni egy út szélén lerobbant idegennek a kocsiszereléssel, vagy mondjuk hány alkalommal adnak pénzt csavargóknak. A további kérdések már a magánéletükre koncentráltak, a feldolgozott adatokból pedig az az eredmény született, hogy az önzetlen férfiak több nővel létesítenek párkapcsolatot életük során, és nagyobb valószínűséggel működik jobban az intimitás, mint sorstársaik esetében.

Egy másik kutatás arra kérte a nőket, hogy válasszanak ki egy-egy férfit: az egyiket hosszú távú kapcsolatra, a másikat pedig egyéjszakás kalandra. Rengeteg fotót és rövid bemutatkozást néztek át, a férfiak fele pedig valamilyen jótékonysági tevékenységet végzett, ami persze fel volt tüntetve a rövid leírásban. Egyéjszakás kalandra a legtöbb nő valamilyen egzotikus külsejű, vonzó férfit választott, de amikor a komoly kapcsolatra került sor, mindegyikük a kedves, önzetlen típusra bökött.

És hogy miért? Mert az önzetlenségről arra következtetünk, hogy jó családapák és férjek lesznek. 

Ajánlott cikkek