Egyéb kategória

Magyar kislány lett a legszebb a bulgáriai szépségversenyen!

Egy hatéves magyar kislány bűvölte el a gyermekszépségverseny zsűrijét Bulgáriában. Nyolc ország versenyzőit utasította maga mögé, és útja itt nem ért véget. Görögország, Sanghaj és Dominika színpadai is várnak a kislányra.

vous - 2016.09.01.
Magyar kislány lett a legszebb a bulgáriai szépségversenyen!

A múlt hétvégén megrendezésre került Little King & Queen World gyermekszépségversenyen mini kategóriában győztes Li Tiffany ráadásul három nyelven is tud beszélni. Folyékonyan beszéli a kínai, angol és a magyar nyelvet is, nem csoda hát, hogy a zsűri elalélt tőle. A zsűritagoknak az is tetszett, hogy a kislány könnyen megnyílt a színpadon, ügyesen szerepelt, és helytállt a feladatokban is. Tiffany először vett részt ilyen eseményen, és minden pillanatát élvezte.

Nagyon jól éreztem magam a többi gyerekkel, sokat gyakoroltunk, tanultunk színpadon járni, angolul bemutatkozni. Nagyon jó érzés, hogy nyertem. A legjobban annak örülök, hogy már nemcsak a családom tudja, hogy mit tudok, hanem bármelyik ember láthatja.

Bartalovics Ildikó, a Fashion Kids Hungary vezetője elmondta: a kislány a győzelem után hamarosan újabb világversenyeken bizonyíthat, hiszen továbbjutott egy görög megmérettetésre, valamint Dominikára és Sanghajba is meghívást kapott.

Li Tiffany

Li Tiffany
Forrás:
Bartalovics Ildikó

Tiffany mellett több magyar gyermekmodell is szépen szerepelt: Domonkos Panka viselte a zsűri szerint a legszebb nemzeti ruhát, emellett pedig korosztálya nagydíját is bezsebelte, akárcsak Molnár Gábor.

Gratulálunk nekik, és további sikereket kívánunk!

Ajánlott cikkek