Egyéb kategória

A réteges öltözködés csodája: így viseljétek ősszel is a nyári ruhákat!

Sajnos naptár szerint a héten már szeptembert írunk, vagyis hivatalosan vége a nyárnak, de mi azért reméljük, hogy a jó idő egy kis ideig még megmarad. Ám tény, hogy az esték hűvösebbek és sajnos fel kell készülnötök a hidegebb nappalokra is. De ez nem jelenti azt, hogy a szép és trendi nyári ruháknak búcsút kell inteni! Mutatjuk, hogyan viseljétek őket az őszi hónapokban.

vous - 2016.08.30.
A réteges öltözködés csodája: így viseljétek ősszel is a nyári ruhákat!

Imádjátok a nyári minirucikat? Nem kell őket ősszel sem száműzni a szekrény leghátsóbb pontjába, ugyanis variálhatjátok úgy, hogy ősszel, egy hűvösebb napon is viselhető legyen. Erre remek megoldás, ha alávesztek egy vastagabb hosszú ujjú, esetleg garbós felsőt és máris szuper az összeállítás. Ha a lábatok is fázik, húzzatok fel egy trendi harisnyát, és így már tuti, hogy tökéletes lesz a szett!

Objektum doboz

A rövid, esetleg térdig érő szoknyákat sem kell hanyagolnotok, ugyanis arra is van megoldás, hogy ezeket a darabokat „ősziesítsétek”. Hiszen nem kell mindenáron kiscipővel és toppal hordanotok, hanem válasszatok nyugodtan egy vastag felsőt, illetve kabátot mellé, és egy rövid szárú csizmát a lábatokra. Máris nem fogtok fázni, de a kedvenc szoknyátoktól sem kell könnyes búcsút vennetek.

Objektum doboz

A hasvillantás ősszel is menő! Ha nem hiszitek, nézzétek meg a képet, és fogadjunk, hogy azonnal újra előszeditek a már félretett crop topokat, ugyanis ezeket is lehet meleg ruhákkal kombinálni. Nem is kell más mellé, mint egy kabát és egy hosszú nadrág, máris menő őszi-nyári outfitetek van! Persze azért ezzel vigyázzatok, ha nagyon hideg van, azért a hasat inkább takarjátok!

Objektum doboz

De nemcsak a hasat, hanem a vállat is szabadon hagyhatjátok az őszi napokon! Egy hoszabb szoknyával vagy nadrággal és egy rövid szárú csizmával, vagy akár sportcipővel így is egyedi szettet varázsolhattok magatoknak.

Objektum doboz

Ha a lábfejetek nem szokott fázni, azt is bevállalhatjátok, hogy megtartjátok a nyári szanditokat és fölé rétegesebben öltöztök fel. Hosszú nadrággal és kabáttal vagy akár mellénnyel igazi dívás kinézetet érhettek el.

Objektum doboz

Ha ez még mindig nem lenne elég, és ha igazán merészek vagytok, akkor egy lenge nyári, hosszúruhát is felkaphattok egy melegebb őszi napon! De, hogy így is passzoljon az évszakhoz a szettetek, vegyetek fel hozzá magas- vagy lapossarkú bokacsizmát, esetleg ha kicsit fáztok, kiskabátot! Az elegancia és stílusosság így garantált lesz!

Objektum doboz

Címkék: #divat #nyár #ősz
Ajánlott cikkek