Egyéb kategória

Szexproblémák, amik miatt nem is kellene aggódnotok

Valljuk be, lányok, folyton aggódunk valami miatt, pedig néhány dolog nem ad erre okot. Például bizonyos szexproblémák miatt teljesen feleslegesen parázunk, legalábbis a szexterapeuták szerint.

vous - 2016.08.28.
Szexproblémák, amik miatt nem is kellene aggódnotok

Úgy gondolom, hogy a nők mindig is többet problémáztak az élet nagy kérdésein, mint a férfiak. Így van ez az ágybeli dolgokkal is, hisz állandóan olyan dolgokon pörgünk, hogy mi lesz, ha egyszer már nem kíván a barátom, vagy ha túlságosan ellaposodik a kapcsolatunk. Nos, ezúttal a Women's Health által megkérdezett szexterapeuták segítségével összeszedtem, hogy mik azok a szexuális problémák, amik miatt garantáltan nem kellene aggódnotok.

1. A fordított életetek miatt nem tudtok hancúrozni

Ez alatt azt értem, hogy amíg ti például napközben dolgoztok, és csak éjszaka vagytok otthon, addig a párotok éjszakai műszakos, így csupán napközben érne rátok. El sem tudom mondani, hogy hány olyan embert ismerek, akik így élnek, mégis meg tudják oldani azt, hogy szerelmeskedjenek. Csupán egy terv kell! Nézzétek meg, hogy hol a kettőtök idejének keresztmetszete, és szervezzétek úgy, hogy kettesben legyetek!

2. Már nincs akkora tűz, mint régen

Ha a kapcsolat elején hatalmas tűz volt köztetek, akkor nem csoda, hogy az mára már kicsit elhalkult. De semmi sincs veszve, a lángot bármikor újra lehet lobbantani, csupán egymás titkos vágyait kell kitűznötök célul.

Forrás:
iStock

3. Egy gyerek után már semmi sem lesz a régi

Attól, hogy babátok lesz, nem fog a feje tetejére állni a világ. Lehet, hogy kevesebb időtök lesz egymásra, és néha csak akkor lesz pár percetek, amikor már a kicsi fekszik, de aki igazán akarja, az még a lefektetés után sem álmos!

4. Teljesen más a szexuális igényetek

A libidó kérdéséről sajnos nem mi döntünk, de ha a párotok minden percben legszívesebben az ágyba húzna, ti pedig inkább a másik véglet vagytok, akkor sincs lehetetlen küldetés. Beszéljétek meg, kössetek kompromisszumot! Sőt, akkor sem kell pánikolni, ha mindketten mást találtok erotikusnak. Ötvözzétek a kettőt és mindkettőtöknek fantasztikus lesz!

Úgyhogy lányok, pánikra semmi ok, már ami a szexet illeti! 😉

Ajánlott cikkek