Egyéb kategória

Erős földrengés rázta meg Olaszországot

Olaszországot hajnalban erős, 6,2-es erősségű földrengés rázta meg, amit Rómától Nápolyig lehetett érezni. Egy órával később egy újabb 5,4-es erősségű földrengés volt, ami Norcia és Castellucci városát érintette.

vous - 2016.08.24.
Erős földrengés rázta meg Olaszországot

A földmozgás epicentruma Lazio és Umbria régió határán lehetett. A hírek szerint Rómában másodpercekig mozgott a föld – írja az MTI. Az eddigi információk szerint tíz halottja van a földrengésnek, ráadásul több kórház is megrongálódott. 

Továbbá rengeteg sérültje van a katasztrófának. Fabrizio Curcio, az olasz polgári védelem vezetője „jelentősnek” nevezte a hajnali földrengést.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.