Egyéb kategória

Kisebb özönvíz alakult ki a felhőszakadás után Győrben

Péntek délután a korai órákban jelentősebb felhőszakadás volt Győrben, ennek következtében pedig kisebb özönvíz alakult ki a belvárosban.

vous - 2016.08.19.
Kisebb özönvíz alakult ki a felhőszakadás után Győrben

Hatalmas felhőszakadás volt péntek délután a korai órákban Győrben, mostanra pedig özönvízszerű állapotok alakultak ki a belváros utcáin, a csatornák ugyanis nem tudták elnyelni a hirtelen érkező hatalmas víztömeget – írja a 24.hu. A víz még a Dunakapu mélygarázst is elöntötte, aminek a legalsó szintjén jelentős mennyiségű víz gyűlt össze, így a garázst lezárták, és megkezdték a víz kiszivattyúzását. 

A jelenlegi állapotokról a helyi lakosok több videót is készítettek, amin ti is láthatjátok, hogy nem csak pár centi csapadékról van szó.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!