Egyéb kategória

A nap kérdése: a zöld medencétől lett zöld az olimpikon haja?

Az ugye megvan, hogy Rióban a medence színe egyszercsak kékről zöldre váltott? Na és az, hogy az emberek azt gondolták, az egyik olimpikon haja is a medence miatt lett zöld? 

vous - 2016.08.15.
A nap kérdése: a zöld medencétől lett zöld az olimpikon haja?

Az amerikai úszó, Ryan Lochte hajszíne valósággal kétségbeejtette az internetet. Miután ugyanis az olimpikon kiszállt a medencéből, a haja pot olyan színben pompázott, mint a rejtélyes zöld medence. Jogosan merül fel a kérdés: ez mégis hogy történhetett? Utánajártunk!

smaragdzöld ruha

5 ruha, amin szebb a zöld, mint a riói műugrómedencében

Az egész világ azon értetlenkedett, hogy vajon mitől zöldülhetett be a Maria Lenk uszoda egyik medencéje. Mindenesetre mi úgy gondoljuk, hogy inkább nekünk kellene viselni a zöld színt, mint a víznek. Éppen ezért össze is gyűjtöttük nektek a legtrendibb smaragdzöld ruhákat, amikben garantáltan magunkénak érezhetjük a jelenlegi olimpiai hangulatot. 

A cikkért kattintsatok ide!

Ryan az olimpia előtt úgy döntött, hogy szürkéskékre festi a haját. Ez eddig rendben is van. Viszont miután úszott a híres zöld medencében, a haja hirtelen zöld lett – legalábbis annak tűnik a fotón, amit közvetlenül a verseny után posztolt Instagramra. De mégis hogyan? Talán a zöld medence és a klór miatt változott át? NEM!

Objektum doboz

A Huffington Post szerint mindössze annyi történt, hogy az Insta-filter miatt látszott zöldnek az egyébként még mindig szürkéskék színben pompázó frizura. Látjátok, ezen a fotón már minden a régi, rejtély megoldva!

Objektum doboz

Ha nektek viszont nagyon is tetszik a smaragdzöld színű haj, akkor egy korábbi cikkünkből bátran inspirálódhattok!

Ajánlott cikkek