Egyéb kategória

Rozé-arany hajszín hódít, amitől igazi tündérekké válhattok

Mennyire szeretitek az ombrét? És mennyire a rózsaszínt? És mennyire szeretnétek mondjuk a kettőt együtt, ha hajfestésről lenne szó? Mert én nagyon.
vous - 2015.11.19.
Rozé-arany hajszín hódít, amitől igazi tündérekké válhattok

Ombre, balayage, vagy a nemrég megjelent sellőhaj, igazából mindegyiknek egy a lényege: meseszép hajszínek, amiket bár mi is imádunk, nem biztos, hogy bevállalnánk.

A legújabb trend még csak most kezdi hódító hadjáratát a világban, mégis egyre többen próbálkoznak a különleges hajszínnel: rozé-arany. Keveréke a rózsaszínnek és az aranynak, egy hamvas, de nem pasztellárnyalat, ami leginkább a meseországban élő tündérekhez illik. Romantikusan hullámos és rózsaszín. Fogadjunk, hogy bennetek is felmerült a gondolat, hogy megpróbálkozzatok egy ilyennel!

Címkék: #hajszín #trend
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!