Világ

Megdőlt a tévhit: nem a szép pasikkal jobb a szex!

Emlékeztek még anyukátok féltő intelmeire, mikor a pasizás korszakába érkeztetek? Tudjátok, amikor minden túl jó pasira vasvillát lövöldözött a szemeivel, hogy ne bántsa az ő kicsi lányát? Nos, igen, a túl jó pasik általában csalfábbak a közhiedelem szerint, cserébe viszont jobb velük a szex. Vagy mégsem?

vous - 2016.08.14.
Megdőlt a tévhit: nem a szép pasikkal jobb a szex!

Kiveséztük már alaposan, hogy miért is vonzódunk a rosszfiúkhoz, és vannak olyan szép férfipéldányok is, akikbe könnyű beleszeretni, mint például Ryan Gosling. Persze az ember lánya igyekszik átesni a bunkó pasikon még a szingli korszakában, hogy aztán nyugodtabb vizekre evezzen egy kedves pasival. Igen ám, de most a Hello Giggles meglepő infóval állt elő, ugyanis szerintük nem érdemes a fiatalkorunk derekán sem mellőzni a kedves srácokat. Hogy miért? Mert valószínűleg ők is nagyon jól és sokat szexelnek.

Forrás:
Pexels

A British Journal of Psychology magazinban megjelent egy tanulmány, amiben háromszázan vettek részt. Kitöltettek velük egy kérdőívet, amiben el kellett árulniuk, hogy milyen gyakran vesznek részt valamilyen altruista tevékenységben, mint például véradás vagy önkénteskedés. Emellett pedig a szexuális partnerek számára is rákérdeztek. Az eredményből az derült ki, hogy azok, akik kedves, jószándékú emberek, nagyszámú szexuális partnert tudnak maguk mögött, így valószínűleg elég jól meg nekik a lepedőakrobatika.

Persze ezt sem kell véresen komolyan venni, hiszen a jóság és a kedvesség relatív, és mindenkinek mások a prioritásai egy párkapcsolatban. Úgyhogy, lányok, csak adjatok esélyt a szerelemnek. S hogy mikor, azt majd úgyis érezni fogjátok. Az biztos, a kedves pasikat semmiképp ne zárjátok ki azon az alapon, hogy ők biztos rosszak az ágyban.

Ajánlott cikkek