Egyéb kategória

Filmek, amiknek tuti, hogy egy kiadós sírás lesz a vége

Ismerős az érzés, amikor tudjátok, hogy este egy olyan filmre lesz szükségetek, amitől garantáltan az egereket fogjátok itatni? Erre talán mindenkinek szüksége van, ezért össze is szedtem azokat a filmeket, amiknek a végére szem nem marad szárazon.

vous - 2016.08.13.
Filmek, amiknek tuti, hogy egy kiadós sírás lesz a vége

„Tudtok valami jó sírós filmet?” – nemegyszer kerestük már meg barátnőimmel egymást ezzel a kérdéssel. Vannak napok, amikor egyszerűen kell az ember lányának, hogy egy kiadós sírásban részesüljön. Na nem azért, mert mazochisták vagyunk, hanem megkönnyebbülésként. Bár lehetetlen egyetlen csokorba összegyűjteni az összes sírós filmet, most megpróbáltam nektek kiválasztani a legjobbakat közülük a Popsugar segítségével. Íme!

1. Szerelmünk lapjai

Nem kell bemutatnom a világ egyik legromantikusabb filmjét. Aki még nem ismerné Allie és Noah történetét, akkor az egy igazán klasszikus darabot hagyott ki. Ahogy a két fiatal rengeteg megpróbáltatás után egymásra talál, nos, szerintem nincs is az ő történetüknél meghatóbb. Készítsetek rengeteg zsepit!

Objektum doboz

2. Forrest Gump

A Forrest Gump nem csupán Tom Hanks zseniális alakítása miatt tűnik ki a filmek tömkelegéből, hanem a fantasztikus története miatt is. Én több alkalom után sem tudom megunni, hisz nincs olyan apró kis részlet, ami ne tűnne fel újabban meglepetésként. Aki egy valóságos, mégis szívet melengető filmre vágyik, ne hagyja ki!

Objektum doboz

3. Titanic

Személy szerint, amikor igazán depis vagyok, tudom, hogy csakis a Titanic segíthet. Keserédes, ám mégis igaz sztori alapján készült a film, és mind a szereplők, zenék és filmbeli fordulatok magukba szippantanak. Úgyhogy ha sírni akartok, erről semmiképpen se feledkezzetek meg.

Objektum doboz

4. Marley meg én

Ha már kutyus is szerepet kap egy filmben, akkor az nem is lehet annyira rossz. A Marley meg én valószínűleg az egyik legszívcsavaróbb film, amivel találkoztam, és mivel az édes Marley senkit sem hagy hidegen, garantált a zokogás.

Objektum doboz

5. Fel!

A legtöbb mesét úgy készítik, hogy az megragadja valamilyen módon az érzelmeinket, de a Fel! még ezen is túltett. A mese első 10 percében zokogtam, és nem azért, mert túl érzelmes vagyok, hanem mert egyszerűen nem lehet kibírni könnyek nélkül. Ha még nem láttátok, feltétlenül írjátok fel a bakancslistátokra!

Objektum doboz

Ti melyik filmmel egészítenétek ki a listát?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.