Egyéb kategória

Meglehet az Iron Lady negyedik aranyérme: Hosszú Katinka döntős 200 háton!

Hosszú Katinka begyűjtheti zsinórban a negyedik olimpiai címét, hisz a legjobb idővel, valamint új országos csúccsal bekerült a női 200 méteres hátúszás döntőjébe. A fináléig azonban van még egy kis idő, magyar idő szerint szombat hajnalban szoríthatunk az Iron Lady újabb sikeréért.

vous - 2016.08.12.
Meglehet az Iron Lady negyedik aranyérme: Hosszú Katinka döntős 200 háton!

Hosszú Katinka győzött a 100 hát döntőjében, és most hatalmas esélye van ugyanerre a 200 méteres távon is. Összesítettben ugyanis az első legjobb időeredménnyel, új országos csúccsal és egy testhossz előnnyel úszta be magát a fináléba. Magyar idő szerint szombat hajnalban, valamikor 3 óra környékén drukkolhatunk a negyedik aranyáért.

hosszú katinka rió olimpia

Katinka teste tökéletes – csak nem úgy, ahogy gondolnátok

Az olimpiát nézve valahol mindannyiunkat ámulatba ejtenek az izmos sportolók. Őket nézve arról ábrándozunk, hogy nekünk is bárcsak olyan tökéletes testünk lenne, mint… vagy mégsem? Azt hinnétek, hogy egy olimpiai sportoló teste tökéletes, igaz? Arányos, izmos, pont, mint a magazinokban. Hát, közel sem! Bár valóban tökéletes, nem úgy, ahogy a szó reklámozott formájában szoktátok használni, hanem tökéletes funkcionális szempontból. Kinek úgy, ahogy arra a sportágában szüksége van. Összegyűjtöttünk nektek itt pár példát, hogy lássátok: a karcsú comb és kockás has nem minden, az olimpikonok teste is olyan sokszínű és változatos, ahogy a többi emberé.

Hosszú Katinka már eddig is lehengerlő teljesítményt nyújtott a riói ötkarikás játékokon, hisz vasárnap megszerezte élete első olimpiai bajnoki címét, ráadásul a világcsúcsot is megjavította! Majd két nappal később alaposan ránk ijesztett, amikor a 100 méteres hátúszás döntőjében a fél távnál még csak a hatodik volt, de a második 50 méter után ismét örömkönnyeket hullajthattunk. Aztán pedig Katinka „tartotta magát” ahhoz a mondáshoz, mely szerint három a magyar igazság, hisz 200 vegyesen is diadalmaskodott. Reméljük, most jön a ráadás!

Gratulálunk, Katinka, szombaton mindenki érted szorít majd!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.