Egyéb kategória

Cseh László szépíthet: bekerült a 100 m pillangó fináléjába!

Nem sikerült jól Cseh Laci számára a 200 méteres pillangóúszás döntője szerdán, de most itt az esély a szépítésre a 100 méteres változatban. A korábbi olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó ugyanis első helyen ért célba a versenyszám elődöntőjében, az összesített eredmények alapján pedig a negyedik továbbjutó.

vous - 2016.08.12.
Cseh László szépíthet: bekerült a 100 m pillangó fináléjába!

Biztosan emlékeztek arra a két nappal ezelőtti eseményre, amikor Kenderesi Tamás elsőként, Michael Phelps előtt ért célba a férfi 200 méteres pillangóúszás elődöntőjében. Tomi mellett azonban Cseh László is bekerült akkor a versenyszám döntőjébe, ráadásul az összesített második legjobb idejével. A százszoros magyar bajnok úszónak végül nem úgy sikerült a finálé, ahogy azt szerette volna, csupán hetedikként ért célba.

kenderesi tamás bronzérem olimpia rió

Ha még nem tudnátok, ki az a Kenderesi Tamás

Ki az a srác, akinek nevét egyik napról a másikra az egész ország, sőt a világ megtanulta? Ő a bronzérmes magyar fiú, aki kétszer is leúszta a legendás Michael Phelpset, és szeret szelfizni, mindene az edzés, imádja a két öccsét, használja a Snapchatet, valamint az Instagram-oldala szerint egy párt alkot a szintén úszó Sebestyén Dalmával, akivel együtt utaztak Rióba. A közös képükért kattintsatok IDE!

De most Laci előtt itt az esély arra, hogy enyhítse szerdai csalódottságát, hisz a 100 méteres pillangóúszás elődöntéjében az első helyet szerezte meg, összesítettben pedig a negyediket, így biztos a továbbjutás. Az említett úszónem utolsó futamát magyar idő szerint szombat hajnalban, valamivel 3 óra után rendezik.

Hajrá, Laci! Mi neked szurkolunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.