Egyéb kategória

Cseh László szépíthet: bekerült a 100 m pillangó fináléjába!

Nem sikerült jól Cseh Laci számára a 200 méteres pillangóúszás döntője szerdán, de most itt az esély a szépítésre a 100 méteres változatban. A korábbi olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó ugyanis első helyen ért célba a versenyszám elődöntőjében, az összesített eredmények alapján pedig a negyedik továbbjutó.

vous - 2016.08.12.
Cseh László szépíthet: bekerült a 100 m pillangó fináléjába!

Biztosan emlékeztek arra a két nappal ezelőtti eseményre, amikor Kenderesi Tamás elsőként, Michael Phelps előtt ért célba a férfi 200 méteres pillangóúszás elődöntőjében. Tomi mellett azonban Cseh László is bekerült akkor a versenyszám döntőjébe, ráadásul az összesített második legjobb idejével. A százszoros magyar bajnok úszónak végül nem úgy sikerült a finálé, ahogy azt szerette volna, csupán hetedikként ért célba.

kenderesi tamás bronzérem olimpia rió

Ha még nem tudnátok, ki az a Kenderesi Tamás

Ki az a srác, akinek nevét egyik napról a másikra az egész ország, sőt a világ megtanulta? Ő a bronzérmes magyar fiú, aki kétszer is leúszta a legendás Michael Phelpset, és szeret szelfizni, mindene az edzés, imádja a két öccsét, használja a Snapchatet, valamint az Instagram-oldala szerint egy párt alkot a szintén úszó Sebestyén Dalmával, akivel együtt utaztak Rióba. A közös képükért kattintsatok IDE!

De most Laci előtt itt az esély arra, hogy enyhítse szerdai csalódottságát, hisz a 100 méteres pillangóúszás elődöntéjében az első helyet szerezte meg, összesítettben pedig a negyediket, így biztos a továbbjutás. Az említett úszónem utolsó futamát magyar idő szerint szombat hajnalban, valamivel 3 óra után rendezik.

Hajrá, Laci! Mi neked szurkolunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.