Egyéb kategória

Bebizonyosodott: több nő vonzódik a saját neméhez idősebb korban

Egy kutatás szerint a nők 60 százaléka biszexuális, vagyis nem csak férfiakhoz, de nőkhöz is vonzódik, sokaknál pedig ez a vonzalom felerősödik az évek előrehaladtával.

vous - 2015.08.12.
Bebizonyosodott: több nő vonzódik a saját neméhez idősebb korban

A tanulmány szerint a nők a szexuális beállítottsága különösen homályos terület, ugyanis többségük nem tudja teljes bizonyossággal állítani, hogy kizárólag a férifak érdeklik. Ismerős talán nektek is, hogy jól megnéztek egy nőt és előbb tudjátok megmondani róla, hogy szép, esetleg kevésbé szép, mint a férfiak a saját nemükkel. Őket ugyanis ha megkérdezitek, hogy szerintük jól néz-e ki az a másik pasi, tuti, hogy azt fogják válaszolni, hogy "mit tudom én,nem is érdekel".

A Boise State University kutatásának eredménye szerint bár a megkérdezett nők 60 százaléka heteroszexuális, és a férfiakat részesíti előnyben, közülük mégis többen kijelentették, hogy voltak már életükben nővel, vagy fantáziáltak már róla. Őket tehát már a biszexuális csoportba kell sorolni, ugyanis ők maguk sem tudják egyértelműen kijelenteni, hogy csak a férfiakat szeretik.

Forrás:
Pixabay

Gondoljatok csak bele, hogy barátnőitekkel is mennyire jól megvagytok, sokkal mélyebb és szorosabb kapcsolatot vagytok képesek kialakítani egymás között, mint a férfiak. A tudósok pedig éppen ez bizonyítja, hogy nincs konkrét szexuális beállítottságunk.

És ha ez még nem lenne elég, megfigyelték azt is, hogy minél idősebb egy hölgy, annál biztosabban tudja magáról, hogy melyik nemet részesít előnyben. Tehát mégiscsak lehetséges, hogy egy bizonyos kor felett, talán a több élettapasztalat, talán más okból kifolyólag, de már rájöttönnek, hogy kikhez is vonzódtok igazán. A felmérés szerint pedig minél idősebbek voltak a nők, annál határozottabban tudták kijelenteni, hogy nem csak a férfiak érdeklik őket. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.