Egyéb kategória

„Zig a zig ahhh!” – Életleckék, amiket a Spice Girls tanított nekünk

Bár a '90-es években voltam kisgyerek, Spice Girls-ös élményeim jócskán vannak, és ha manapság meghallom valamelyik dalukat, torkom szakadtából üvöltöm az utcán, a bulikban, otthon, mindenhol. Azonban a Spice Girls nem csak jó bulikat adott nekünk.

vous - 2016.08.11.
„Zig a zig ahhh!” – Életleckék, amiket a Spice Girls tanított nekünk

Ha a színpad és a csillámpor mögé nézünk, bizony sok mindent elleshetünk a Spice Girlstől. A dalszövegek bizony nem csak a tingli-tangli „zig a zig ahhh”-ról szólnak. A lányokban tökéletesen magunkra ismerhetünk. Én például mindig azt képzeltem, hogy Posh Spice vagyok, tudjátok, csak puccosan, trendin. És ti kik vagytok a Spice Girlsből? Amíg gondolkoztok, jöjjön a lista, mit tanítottak nekünk a fűszeres csajok!

Mindenki tökéletes a maga módján!

Lehetsz sportos, elegáns, ricsajos, barna vagy vörös, tökéletes vagy! Köszönjük a fűszeres lányoknak, hogy ezt mindig eszünkbe juttatják!

Objektum doboz

A barátok az elsők!

Elég csak, ha idézünk a fenti dalból! 

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends.

„Ha a szeretőm akarsz lenni, ki kell jönnöd a barátaimmal!” …vagy valami ilyesmi! Sose felejtsétek el, a barátság többet ér egy nyári fellángolásnál!

Objektum doboz

spice girls

Viszlát, holdjáró! Így ejtett örök sebet a szívemen a Spice Girls feloszlása

1998. május 31. ugyanolyan napnak indult, mint a többi. Felkeltett anyukám, én pedig betoltam egy kakaós csigát az arcomba. Akkor még nem sejtettem, hogy ez a nap majd alapjaiban fogja megváltoztatni az életemet, és később egy háromórás autóutat fogok végigbömbölni a kocsi hátsó ülésén ülve. Ma is úgy emlékszem rá, mintha csak tegnap lett volna.

A cikk folytatásért kattintsatok ide!

Maradjatok mindig pozitívak!

Spice Up Your Life

„Fűszerezd meg az életed!” Bármi történjen az életetekben, a remény sose hagyjon el, legyetek vidámak, a humor sok mindenen átsegíthet! Nagyon sok a klisé, de mind igaz!

Objektum doboz

Minél nagyobb, annál jobb!

Ööö… Minél nagyobb a műszempilla, minél nagyobb a platformszandi, minél nagyob haj… – itt elősorban erre gondolnak a csajok. Persze a műszempillával csak óvatosan!  

Objektum doboz

Az ellentétek vonzzák egymást!

Elég csak ránézni a fűszeres lányokra. Mind különböző egyéniségek voltak, különböző stílussal, mégis működött a dolog, nagyon is. Próbáljátok meg minél színesebb egyéniségekkel körbevenni magatokat.

Objektum doboz

Tudjátok, hogy mikor kell visszatérni!

Ahogy a lányok 2012-ben a londoni olimpia megnyitóján. Micsoda ruhák, micsoda show – és libabőr. Nem lehet csak úgy csajos bulit tartani, ha csajbuli van, akkor azt tudja meg az egész világ!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek