Egyéb kategória

Tovább nő a magyar érmek száma! – Szilágyi Áron döntős Rióban

Tegnap Imre Géza párbajtőrben, ma pedig Szilágyi Áron kardvívásban lépett a riói pástra (küzdőtérre). Áron nehéz ellenfeleket győzött le azért, hogy magyar idő szerint ma éjszaka címvédőként újra az aranyéremért küzdhessen.

vous - 2016.08.10.
Tovább nő a magyar érmek száma! – Szilágyi Áron döntős Rióban

Biztosan még bennetek is frissen él az a tegnapi élmény, amikor egy hajszálon múlt Imre Géza győzelme párbajtőrben. A magyar vívón a dél-koreai Park Sang-young az utolsó pillanatban kerekedett felül, és ma ugyan nem a döntőben, csak az elődöntőben, de Szilágyi Áron ugyancsak egy dél-koreai ellenféllel, Kim Jung-Hwannal nézett farkasszemet kardvívásban. Ebben a küzdelemben azonban – megérdemelten – a magyar olimpikon aratott sikert, és a cél továbbra is az, mint eddig: megvédeni a 2012-es olimpiai bajnoki címét.

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

A döntőt magyar idő szerint 01:45-kor tartják, ha addig nem tudjátok, mivel üthetnétek el az időt, mi egy témához passzoló ötlettel állnánk elő. Azt a négy évvel ezelőtti videót ajánljuk nektek, amelyben Áron megszerzi élete első, és hazája – hazánk – régen várt aranyérmét Londonban. Ráadásul a kommentátor szavai is megindítóak, főleg 15 perc 20 másodperc után. Jó szórakozást!

Objektum doboz

szász emese olimpia rio vívás

Emesének már sikerült, most Áronon a sor!

Hétfőn alig akartuk elhinni, hogy rögtön az olimpia első napján aranyérmet szerzünk. Pedig nem káprázott a szemünk, hisz Szász Emese párbajtőrvívó magabiztos versenyzéssel nyithatta meg a magyar érmesek sorát. Ahova azóta már Hosszú Katinka, Kenderesi Tamás és Imre Géza is becsatlakozott.

De hogy mit is érdemes tudni az újdonsult olimpiai bajnok Szász Emeséről, az ITT kiderül!

Mi egész biztosan szurkolunk a jóképű olimpikonnak, tartsatok velünk ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.