Egyéb kategória

Micsoda siker! Kenderesi Tamás bronzérmes lett 200 méter pillangón

Éreztünk, hogy ebben a fiúban van valami! Kenderesi Tamás bronzérmet szerzett a riói olimpián magyar idő szerint szerda hajnalban.

vous - 2016.08.10.
Micsoda siker! Kenderesi Tamás bronzérmes lett 200 méter pillangón

Kenderesi Tamás a mi meglepetésünk, egy nap alatt az egész ország megtanulta a nevét, hiszen kétszer is leúszta a tizenkilencszeres olimpiai bajnok Michael Phelpset. Tomi a 200 méteres pillangóúszás előfutamában és elődöntőjében is remekelt, hiszen első helyen jutott a szerda hajnali döntőbe, ahol Cseh Laci a harmadik legjobb idővel úszhatott.

kenderesi tamás

A srác, aki kétszer is leúszta Michael Phelpset: ismerjétek meg jobban Kenderesi Tamást!

A magyar fiú, aki kétszer (!) is leúszta a 19 olimpiai aranyéremmel büszkélkedő Michael Phelpset. Kenderesi Tamás remek riói bemutatkozása után már csak egy kérdés maradt: KI EZ A SRÁC? A 19 éves bonyhádi Kenderesi Tamás hamar felhívta magára a figyelmet.

Hogy miért, az ide kattintva kiderül!

A szám féltávjánal még úgy tűnt, két érmet ünnepelhetünk, hiszen Phelps mögött Cseh Laci és Kenderesi Tomi fordult. Sajnos Laci innentől lassulni kezdett, Tomi azonban hatalmas hajrába kezdett, még versenyben volt az ezüstéremért is. Végül egyéni csúccsal a bornzérmet szerezte meg, míg Cseh Laci címvédőként a hetedik helyen végzett.

A számot az immár hússzoros olimpiai bajnok, Michael Phelps nyerte, az ezüstérem pedig a japán Szakai Maszatóé.

Köszönjük, Tomi! Büszkék vagyunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.