Egyéb kategória

Micsoda siker! Kenderesi Tamás bronzérmes lett 200 méter pillangón

Éreztünk, hogy ebben a fiúban van valami! Kenderesi Tamás bronzérmet szerzett a riói olimpián magyar idő szerint szerda hajnalban.

vous - 2016.08.10.
Micsoda siker! Kenderesi Tamás bronzérmes lett 200 méter pillangón

Kenderesi Tamás a mi meglepetésünk, egy nap alatt az egész ország megtanulta a nevét, hiszen kétszer is leúszta a tizenkilencszeres olimpiai bajnok Michael Phelpset. Tomi a 200 méteres pillangóúszás előfutamában és elődöntőjében is remekelt, hiszen első helyen jutott a szerda hajnali döntőbe, ahol Cseh Laci a harmadik legjobb idővel úszhatott.

kenderesi tamás

A srác, aki kétszer is leúszta Michael Phelpset: ismerjétek meg jobban Kenderesi Tamást!

A magyar fiú, aki kétszer (!) is leúszta a 19 olimpiai aranyéremmel büszkélkedő Michael Phelpset. Kenderesi Tamás remek riói bemutatkozása után már csak egy kérdés maradt: KI EZ A SRÁC? A 19 éves bonyhádi Kenderesi Tamás hamar felhívta magára a figyelmet.

Hogy miért, az ide kattintva kiderül!

A szám féltávjánal még úgy tűnt, két érmet ünnepelhetünk, hiszen Phelps mögött Cseh Laci és Kenderesi Tomi fordult. Sajnos Laci innentől lassulni kezdett, Tomi azonban hatalmas hajrába kezdett, még versenyben volt az ezüstéremért is. Végül egyéni csúccsal a bornzérmet szerezte meg, míg Cseh Laci címvédőként a hetedik helyen végzett.

A számot az immár hússzoros olimpiai bajnok, Michael Phelps nyerte, az ezüstérem pedig a japán Szakai Maszatóé.

Köszönjük, Tomi! Büszkék vagyunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.