Egyéb kategória

Gyönyörű és elgondolkodtató ruhában lépett kifutóra a transznemű modell

Egy transznemű modell nagy fába vágta a fejszéjét, hisz a homofóbia még mindig nagy mértékére próbálta meg felhívni a figyelmet, ráadásul nem mindennapi módon. Szerintünk sikerült! Hogy hogyan? Lejjebb minden kiderül!

vous - 2016.08.09.
Gyönyörű és elgondolkodtató ruhában lépett kifutóra a transznemű modell

Valentijn De Hingh transznemű modell összefogott egy holland szervezettel, hogy segítsen rávilágítani a világ változásaira. Ahogyan a divat, úgy a társadalom is változik, egyre több helyen az azonos neműek kapcsolatát már elfogadják, a modell és társai azonban azért harcolnak, hogy a homoszexualitás a világon mindenhol elismert legyen. Azt pedig, hogy milyen sokan nem fogadják el a melegeket, különleges módon szemléltette. A kifutón ugyanis 72 olyan ország zászlajából készített ruhát öltött magára, ahol szembe kerülhet a törvénnyel az, aki homoszexuális. 

A modellről és ruhárájól Pieter Henket készített zseniális fotókat. „A végeredmény lenyűgöző lett, de ezzel még koránt sincs vége a harcnak” – idézi a fotós gondolatait a Hello Giggles.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A ruha hosszú munka eredménye volt. Azzal együtt, hogy több ember is besegített, összesen négy napba telt, mire elkészült. Szerintünk abszolút megérte, gyönyörű és elgondolkoztató lett!

Ajánlott cikkek