Egyéb kategória

Kenderesi Tamás és Cseh Laci is döntős 200 méter pillangón

Hosszú Katinka mellett férfi úszóinkra is nagyon büszkék lehetünk. A 200 méteres pillangóúszás döntőjében van Kenderesi Tamás és Cseh Laci is. De még hogy! 

vous - 2016.08.09.
Kenderesi Tamás és Cseh Laci is döntős 200 méter pillangón

Mint arról már írtunk nektek, a 200 méteres pillangóúszás előfutamában Kenderesi Tamás maga mögé utasította a legendás Michael Phelpset, így ő is és Cseh Laci is saját futamában első helyen jutott tovább az elődöntőbe. A magyar idő szerint kedd hajnalban megrendezett elődöntőben is hozták ezt a formát. Kenderesi Tamás 1:53.96-os idővel ismét odavágott Michael Phelpsnek, Cseh Laci pedig 1:55.18-as idővel nyerte a saját futamát. 

Így összesítésben Kenderesi Tamás az első, Cseh Laci pedig a harmadik legjobb idővel jutott a döntőbe.

A srácokért szerda hajnalban szurkolhatunk újra! 

Hajrá!

Kenderesi Tamás

Kenderesi Tamás
Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.