Egyéb kategória

Kenderesi Tamás és Cseh Laci is döntős 200 méter pillangón

Hosszú Katinka mellett férfi úszóinkra is nagyon büszkék lehetünk. A 200 méteres pillangóúszás döntőjében van Kenderesi Tamás és Cseh Laci is. De még hogy! 

vous - 2016.08.09.
Kenderesi Tamás és Cseh Laci is döntős 200 méter pillangón

Mint arról már írtunk nektek, a 200 méteres pillangóúszás előfutamában Kenderesi Tamás maga mögé utasította a legendás Michael Phelpset, így ő is és Cseh Laci is saját futamában első helyen jutott tovább az elődöntőbe. A magyar idő szerint kedd hajnalban megrendezett elődöntőben is hozták ezt a formát. Kenderesi Tamás 1:53.96-os idővel ismét odavágott Michael Phelpsnek, Cseh Laci pedig 1:55.18-as idővel nyerte a saját futamát. 

Így összesítésben Kenderesi Tamás az első, Cseh Laci pedig a harmadik legjobb idővel jutott a döntőbe.

A srácokért szerda hajnalban szurkolhatunk újra! 

Hajrá!

Kenderesi Tamás

Kenderesi Tamás
Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.