Egyéb kategória

Szívmelengető dolgot tett egy kutya gazdája terhesfotózásán

Szinte már közhelyesnek tűnhet a kijelentés, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Viszont igaz! Ha nem hiszitek, most mutatunk egy olyan fotót, ami még a legnagyobb kétkedőket is meggyőzi!

vous - 2016.08.09.
Szívmelengető dolgot tett egy kutya gazdája terhesfotózásán

Egy texasi házaspár, Whitney és Jeremy Bowie számára nyáron elérkezett az idő a családalapításra. Emiatt természetesen ők is, ahogy sokan a várandós időszakban, családi fotókat csináltattak magukról. A pár első babáját várta, azt is tudták már, hogy kisfiuk fog születni, akit Raylan Gregg Bowie-nak neveznek el. Mivel nincs idősebb gyermekük, szerettek volna már előre egy barátot a születendő kisfiuknak, ezért vásároltak egy kiskutyát, aki a Lucy nevet kapta.

A kutyus már a szülés előtt a gazdik igazi jó barátja lett, így a terhesfotózásra is magukkal vitték. Itt pedig nagy meglepetés érte őket, ugyanis olyasmi történt a képek készítése alatt, amire senki sem számított! Mikor a kismama pocakjára tette kezét az anyuka és az apuka is, azt vették észre, hogy a kiskutya is ugyanígy tesz. Ő is rátette mancsát a gazdija hasára, ezáltal egy igen vicces, de egyben megható fotó született.

Természetesen a Twitterre is kikerült a kép, ami a család nagy megdöbbenésére villámgyorsan elterjedt az interneten.

Objektum doboz

Az biztos, hogy ezt a fotót büszkén fogják mutogatni a kis Raylannek is, aki pedig tuti, hogy imádni fogja ezt a kutyust, aki már születése előtt is a legjobb barátja volt.

Ugye milyen cuki?

Ajánlott cikkek