Egyéb kategória

Szívmelengető dolgot tett egy kutya gazdája terhesfotózásán

Szinte már közhelyesnek tűnhet a kijelentés, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Viszont igaz! Ha nem hiszitek, most mutatunk egy olyan fotót, ami még a legnagyobb kétkedőket is meggyőzi!

vous - 2016.08.09.
Szívmelengető dolgot tett egy kutya gazdája terhesfotózásán

Egy texasi házaspár, Whitney és Jeremy Bowie számára nyáron elérkezett az idő a családalapításra. Emiatt természetesen ők is, ahogy sokan a várandós időszakban, családi fotókat csináltattak magukról. A pár első babáját várta, azt is tudták már, hogy kisfiuk fog születni, akit Raylan Gregg Bowie-nak neveznek el. Mivel nincs idősebb gyermekük, szerettek volna már előre egy barátot a születendő kisfiuknak, ezért vásároltak egy kiskutyát, aki a Lucy nevet kapta.

A kutyus már a szülés előtt a gazdik igazi jó barátja lett, így a terhesfotózásra is magukkal vitték. Itt pedig nagy meglepetés érte őket, ugyanis olyasmi történt a képek készítése alatt, amire senki sem számított! Mikor a kismama pocakjára tette kezét az anyuka és az apuka is, azt vették észre, hogy a kiskutya is ugyanígy tesz. Ő is rátette mancsát a gazdija hasára, ezáltal egy igen vicces, de egyben megható fotó született.

Természetesen a Twitterre is kikerült a kép, ami a család nagy megdöbbenésére villámgyorsan elterjedt az interneten.

Objektum doboz

Az biztos, hogy ezt a fotót büszkén fogják mutogatni a kis Raylannek is, aki pedig tuti, hogy imádni fogja ezt a kutyust, aki már születése előtt is a legjobb barátja volt.

Ugye milyen cuki?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.