Egyéb kategória

Szép volt! Imre Géza ezüstéremmel zárta a párbajtőr döntőjét

Csalódtunk a végeredmény miatt: Imre Géza ezüstéremmel zárta a párbajtőr döntőjét.

vous - 2016.08.09.
Szép volt! Imre Géza ezüstéremmel zárta a párbajtőr döntőjét

Imre Géza az elődöntő során 15 : 13-ra megverte a sportág szuperklasszisát, a francia Grumier-t, ezzel jutott be kedd este a párbajtőr döntőjébe. 

A döntőben a dél-koreai Park Szang Junggal kellett megmérkőznie. A mérkőzés végig feszített, izgalmas volt: Imre Géza egy ponton 14 : 10-re vezetett, ám 14 : 14-re egyenlített ellenfele, a mozgékonyságáról híres Park. Felfoghatatlan, de a döntő tust végül a dél-koreai versenyző nyerte meg 15 : 14-re.

Imre Géza húsz évvel ezelőtt bronzéremmel zárta az atlantai olimpiát, most pedig Rióban ezüstérmet szerzett.

Gratulálunk! Mi így is büszkék vagyunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.