Egyéb kategória

Szép volt! Imre Géza ezüstéremmel zárta a párbajtőr döntőjét

Csalódtunk a végeredmény miatt: Imre Géza ezüstéremmel zárta a párbajtőr döntőjét.

vous - 2016.08.09.
Szép volt! Imre Géza ezüstéremmel zárta a párbajtőr döntőjét

Imre Géza az elődöntő során 15 : 13-ra megverte a sportág szuperklasszisát, a francia Grumier-t, ezzel jutott be kedd este a párbajtőr döntőjébe. 

A döntőben a dél-koreai Park Szang Junggal kellett megmérkőznie. A mérkőzés végig feszített, izgalmas volt: Imre Géza egy ponton 14 : 10-re vezetett, ám 14 : 14-re egyenlített ellenfele, a mozgékonyságáról híres Park. Felfoghatatlan, de a döntő tust végül a dél-koreai versenyző nyerte meg 15 : 14-re.

Imre Géza húsz évvel ezelőtt bronzéremmel zárta az atlantai olimpiát, most pedig Rióban ezüstérmet szerzett.

Gratulálunk! Mi így is büszkék vagyunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.