Egyéb kategória

Dolgok, amikből soha, de soha nem lehet eleget venni – ismerős?

Ismerős az érzés, amikor nagybevásárláskor járkáltok a polcok között, és a világ minden kincséért sem bírnátok rájönni, hogy az adott termékből nektek van-e otthon, és ha van, akkor mennyi? Na, az ilyen helyzetek miatt alakul úgy, hogy pár dologból szinte mindig újráztok, akkor is, ha otthon amúgy már van belőle egy rakat.

vous - 2016.08.07.
Dolgok, amikből soha, de soha nem lehet eleget venni – ismerős?

Vaníliás cukor

Mivel többdarabos kiszerelésben árulják, így képesek vagytok belőle akkora mnnyiséget felhalmozni, hogy ha kitörne egy világháború, egészen a végéig kitartana. Na jó, nem, de vaníliás cukorból és sütőporból valahogyan mindig van egy rakat, mindig raktok a kosaratokba, mert a túl sok sütőpornál csak egy dolog lehet nagyobb tragédia: ha sütés közben derül ki, hogy elfogyott.

Forrás:
iStock

Hajgumi

Ez akkora fogyóeszköz, hogy aki ilyet forgalmaz, biztosan milliomos. Nem tudom, mi, nők mit csinálunk a hajgumijainkkal, de az biztos, hogy ha hétfőn vesztek egy tucatot, abból vasárnapra hét darab tuti eltűnik, hogy hová, az rejtély. Talán egy hajgumi jobban tudna erről mesélni…

Váza

Mert mindig jól jön belőle még egy. Ez valami olyasmi szenvedély, mint a bögregyűjtés, csak sokkal komplexebb. Elvégre az ember mégis mit kezdjen mondjuk ötven vázával? Ám mégis, mindig piacra dobnak valami cuki darabot, amit nem lehet otthagyni.

Forrás:
pexels

Bugyi

A bugyivásárlás paráit mindenki átéli: kilométeres címkék, elszálló árak, könnyen elhasználódó fehérneműk. Csoda hát, ha újra és újra feltankolunk belőlük?

Ceruzaelem

Könyvet lehetne írni arról, hogy hány ceruzaelem hentereg a lakásotokban, és mennyit vásároltok mégis, hogy legyen otthon. Mindig megfogadjátok, hogy szétszortírozzátok, és a lemerült elemeket leadjátok egy erre megfelelő szelektív kukába, de ez valahogyan mindig elmarad.

Nálatok mi halmozódik fel folyton?

Ajánlott cikkek