Egyéb kategória

A riói megnyitó legjobb arca: így lopta el egy félmeztelen tongai a show-t

Pita Taufatofua, a tongaiak zászlóvivője szinte ellopta a szombat hajnali olimpiai show-t. A tongai taekwondós félmeztelen testtel sétált végig a riói nyitóceremónián, és ez még mind semmi! 

vous - 2016.08.06.
A riói megnyitó legjobb arca: így lopta el egy félmeztelen tongai a show-t

A tongai taekwondós testét mindössze egy tradicionális öltözet és tömérdek mennyiségű babaolaj takarta. A meztelen felsőtesttel sétáló Taufatofuának hatalmas sikere volt, ami öltözékén kívül viccces grimaszainak, mosolyainak is köszönhető.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Egy biztos: feldobta az amúgy feszültségekkel teli megnyitót! Taufatofua egyébként komoly dicsőséget tudhat magáénak, a tongaiak közül elsőként jutott ki az olimpiára taekwondósként.

Beszéljen helyettünk a videó!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.