Egyéb kategória

Dobjatok el mindent: érkezik az új Bridget Jones-könyv!

Úgy tűnik, 2016 nyara jobbnál jobb meglepetéseket tartogat mind a filmek, mind a könyvek terén: alig tudtunk napirendre térni az új Harry Potter-könyv érkezése felett, most újabb meglepetéssel szolgálhatunk: ezúttal a Bridget Jones-könyvsorozatból érkezik folytatás!

vous - 2016.08.05.
Dobjatok el mindent: érkezik az új Bridget Jones-könyv!

Úgy látszik, nemcsak Harry Potterről olvashatunk hamarosan új történeteket, hanem mindenki kedvence, Bridget Jones is visszatér! Nem sokkal ezelőtt még annak örültünk, hogy bejelentették, érkezik az új Bridget Jones-film, természetesen Helen Fielding könyvére alapozva, ami az anyaság feladatait fogja bemutatni.

A megszokott Renée Zellweger és Colin Firth pároshoz ezúttal a Grace klinikából ismert Patrick Dempsey és Jack Qwant is csatlakozik, és teljesen biztos, hogy nem semmi gyermeknevelési sztoriknak lehetünk tanúi. Ha lemaradtatok volna a film érkezéséről, most megnézhetitek az előzetest:

Objektum doboz

Most pedig Helen Fielding bejelentette: csak hogy se a filmek, se a könyvek szerelmesei ne maradjanak Bridget nélkül, hamarosan érkezik az újabb könyv is, ami még ebben az évben a könyvesboltok polcaira kerül!

Objektum doboz

A most érkező könyv lesz a negyedik a szériában, és azt már tudjuk, hogy Bridget első gyerekének születése után fog játszódni, ugyanis az angol cím Bridget Jones’s Baby: The Diaries lesz. Éppen ezért az írónő szerint készülhetünk egy jó adag káoszra, óvodai sztorikra, romantikára és nem kevés kétségbeesésre.   

Objektum doboz

Az új kötet október 11-én jelenik meg, majdnem egy hónappal a film után, szóval ősztől bőségesen el leszünk látva Bridget Jones legújabb kalandjaival! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.