Egyéb kategória

Dobjatok el mindent: érkezik az új Bridget Jones-könyv!

Úgy tűnik, 2016 nyara jobbnál jobb meglepetéseket tartogat mind a filmek, mind a könyvek terén: alig tudtunk napirendre térni az új Harry Potter-könyv érkezése felett, most újabb meglepetéssel szolgálhatunk: ezúttal a Bridget Jones-könyvsorozatból érkezik folytatás!

vous - 2016.08.05.
Dobjatok el mindent: érkezik az új Bridget Jones-könyv!

Úgy látszik, nemcsak Harry Potterről olvashatunk hamarosan új történeteket, hanem mindenki kedvence, Bridget Jones is visszatér! Nem sokkal ezelőtt még annak örültünk, hogy bejelentették, érkezik az új Bridget Jones-film, természetesen Helen Fielding könyvére alapozva, ami az anyaság feladatait fogja bemutatni.

A megszokott Renée Zellweger és Colin Firth pároshoz ezúttal a Grace klinikából ismert Patrick Dempsey és Jack Qwant is csatlakozik, és teljesen biztos, hogy nem semmi gyermeknevelési sztoriknak lehetünk tanúi. Ha lemaradtatok volna a film érkezéséről, most megnézhetitek az előzetest:

Objektum doboz

Most pedig Helen Fielding bejelentette: csak hogy se a filmek, se a könyvek szerelmesei ne maradjanak Bridget nélkül, hamarosan érkezik az újabb könyv is, ami még ebben az évben a könyvesboltok polcaira kerül!

Objektum doboz

A most érkező könyv lesz a negyedik a szériában, és azt már tudjuk, hogy Bridget első gyerekének születése után fog játszódni, ugyanis az angol cím Bridget Jones’s Baby: The Diaries lesz. Éppen ezért az írónő szerint készülhetünk egy jó adag káoszra, óvodai sztorikra, romantikára és nem kevés kétségbeesésre.   

Objektum doboz

Az új kötet október 11-én jelenik meg, majdnem egy hónappal a film után, szóval ősztől bőségesen el leszünk látva Bridget Jones legújabb kalandjaival! 

Ajánlott cikkek