Egyéb kategória

Vége a világnak: jönnek a pokémonos babanevek

A Pokémon GO bejárta a világot, de nem is akárhogyan. A fiatalokat megfertőzte a játék, mindenki Pokémonokra vadászik, de most jön csak az igazi homlokra csapós őrület: jöhetnek a Pokémon ihlette babanevek! Már az is elborzasztó volt, amikor a Városligeten végigsétálva csak vadászó emberekkel találkoztam – nyugalom, csajok, nekem is van azért pár darab Pokémonom – de az, hogy egy gyerek neve legyen mondjuk Pikachu? Na ne!

vous - 2016.07.28.
Vége a világnak: jönnek a pokémonos babanevek

Sok mindent köszönhetünk a játéknak, például egy férfi így bukott le hűtlenségével, sőt, a biztonságos szexre is felhívta a figyelmet. De számos kárt is okozott: voltak, akik meghaltak a játék miatt. Most pedig az őrület folyatódik: egyre többen nevezik el az újszülött gyerekeiket Pokémonokról.Visszamenőleg nincs adatbázis arról, hogy hány gyermek kapta korábban valamilyen Pokémonról a nevét, de a Baby Center jelentései szerint jelentősen megnövekedett a kis „állatszörnyek” ihlette babanevek száma – írja a Bustle.

pokemon

Egy fiú kijátszotta a Pokémon GO-t

A Pokémon GO-őrület folytatódik, illetve lehet, hogy befejeződött? Egy amerikai srácnak biztosan, hiszen ő az első ember, aki kijátszotta, megszerezte az összes Pokémont.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan csinálta, kattintsatok tovább a teljes cikkre!

Jogos lenne a kérdés: ahogy nőnek a kölykök, úgy „fejlődik” majd a nevük is? Charmanderből egyszer Charizard lesz, ha felnő? A viccet félretéve, úgy néz ki, hogy ezeket a fura neveket sokkal szívesebben adják lányoknak, mint fiúknak. Ez a négy név halad sebesen felfelé a legnépszerűbb Pokémon-nevek ranglétráján:

1. Eevee

Objektum doboz

2. Roselia

Objektum doboz

3. Ash

Objektum doboz

4. Onyx

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.