Egyéb kategória

Egy alkalmazás, ami helyettetek válaszol a szerelmes üzenetekre

„Úristen, most kaptam tőle egy SMS-t, mit válaszoljak?!” – mondjátok bizonyára ti is sokszor, ha a kiszemelt sráctól érkezett üzenet, és már rohantok is a telefonhoz, hogy kikérjétek annak a barátnőnek a véleményét, aki mindig tudja, mit kell mondani. Mostantól azonban kevesebb lesz a telefonszámlátok, ugyanis kifejlesztették az alkalmazást, ami válaszol helyettetek is!

vous - 2016.07.27.
Egy alkalmazás, ami helyettetek válaszol a szerelmes üzenetekre

Mivel szépen lassan lejár a telefonálás ideje, manapság egyre többször parázunk azon, hogy mit írjunk vissza, ha attól a bizonyos személytől érkezik üzenet. Ráadásul ma, mikor mindenki úgy tíz emberrel beszélget folyamatosan, valamivel ki kell emelkednünk a tömegből, különben az is lehet, hogy soha többet nem látjátok a bűvös „Látta” szót a kijelzőn. Éppen ezért hozták létre az alkalmazást, ami nagy adag stressztől szabadít meg bennünket, ez pedig nem más, mint a Nattr, ami HELYETTÜNK válaszolja meg az üzeneteinket. És hogy hogyan?

A Nattr maga is olyan, mint egy mini közösségi média, melyben egy csapat kiválóan fogalmazó ember csak arra vár, hogy újabb üznetetek érkezzen, és elsüthessenek helyettetek egy viccet, írjanak egy kedves szót, vagy épp ne válaszoljanak semmit, ha úgy ítélik meg a helyzetet. Néhányuk ráadásul profi író, és olyan helyeken működik közre, mint a BuzzFeed vagy a House of Cards című sorozat – de az ő fifikájuknak ára van, méghozzá nem is kevés.

Forrás:
Pexels

Szóval hogyan is működik ez a csodaapp? Ha nem tudjátok, mit válaszoljatok egy üzenetre, küldjetek be róla egy fotót, csakúgy, mintha egy barátnőtöknek printscreenelnétek a fontosabb eseményeket. Erről a többi felhasználónak a Nattr még értesítést is küld azzal a felhívással, hogy segítsenek ki egy bajba jutott társat. Bárki írhat rá választ, de ha profi segítséget akartok, annak 1,99 dollár, vagyis nagyjából 600 Ft az ára. Ha tetszik a válasz, amit egy másik felhasználó küldött, akkor elkezdhetitek őt követni, akár a Facebookon vagy az Instán. Ráadásul az alkalmazás azt is mutatja a felhasználók neve alatt, hogy milyen visszajelzéseket kaptak eddigi válaszaikra, hogy könnyebben eldönthessétek: megfogadjátok-e az illető tanácsait, vagy nem.

Tehát az app nemcsak azoknak való, akik nem éppen a szavak emberei, hanem azoknak is, akikben egy igazi író veszett el. Ha ilyennek érzitek magatokat, regisztrálhattok azért is, hogy segítsetek másoknak fogalmazni, vagy éppen megérteni, mit akarhatott az üzenetküldő. Utóbbi sokszor kifejezetten szórakoztató tud lenni.

Forrás:
Bustle

  Nos, csajok, ti kipróbálnátok a Nattrt?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.