Egyéb kategória

Figyelem, kismamák: már babanév-választásra is van Tinder!

Újabban már babaneveket is nehéz kitalálni. Egyrészt azért, mert manapság már próbálnak a párok minél ritkább és különlegesebb nevet adni a születendő gyereküknek, másrészt a legtöbb esetben a párok sem értenek egyet. Ebben próbál segíteni a BabyName nevű alkalmazás, ami gyakorlatilag babanév-Tinder.
vous - 2016.03.16.
Figyelem, kismamák: már babanév-választásra is van Tinder!

Egy Tinder stílusú applikáció segít a gondolkodásban, a keresgélésben, hogy minél elégedettebbek legyetek a kiválasztott babanévvel. De hogy is működik ez?

Letöltitek a saját és a párotok telefonjára is az ingyenes applikációt, ami iOS és Android rendszeren is elérhető. Ezután kaptok egy SMS-t, ami arra buzdít majd titeket, hogy együtt törjétek a fejeteket. „Hi, let’s find a baby name together” vagyis „Szia, találjunk ki együtt egy babanevet!”, valami hasonlóval fog titeket köszönteni.

Mindketten jobbra húzzátok az ujjatokat mondjuk az Alexandránál? Ez esetben kapni fogtok egy értesítést és persze minden további egyezésnél is. A későbbiekben már konkrét listát láthattok a nektek tetsző nevekről, így könnyebb lesz megvitatni a pici nevét.

A Purewow szerint már több mint 30 000 név elérhető a BabyName-en keresztül, amik közül válogatni lehet. Ráadásul a jó hír, hogy már Magyarországon is elérhető az alkalmazás, amit a Play áruházból le tudtok tölteni.

És azt tudtátok, hogy nemcsak a névkereséshez használhatjátok a telefonotokat, hanem most már bébimonitor helyettesítésére is kipróbálhatjátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!