Egyéb kategória

Egy tuti trükk, hogy ne folyjon ki a tusfürdő a bőröndötökbe

Könnyen tönkreteheti a nyaralást vagy a kirándulást, ha valami folyadék eláztatja az egész csomagotokat. Ne aggódjatok, egy egyszerű trükkel bombabiztossá varázsolhatjátok az üvegcséket!

vous - 2016.07.27.
Egy tuti trükk, hogy ne folyjon ki a tusfürdő a bőröndötökbe

Amikor egy nő utazik, akkor az összes kozmetikuma is vele megy. Viszont azt nem szeretnétek, hogy a tusfürdőtök vagy a testápolótok kiboruljon a táskátokba, ugye? Akkor ezt a trükköt gyorsan jegyezzétek fel, mert legközelebb már nem kell emiatt paráznotok!

Amire szükségetek lesz:

  • befőttescelofán
  • befőttesgumi

Így készítsétek: 

Nyugi, lányok, a befőzéshez semmi köze nincs a dolognak. Viszont ha belegondoltok, a baracklekvár soha nem folyik ki, amit ezekkel az eszközökkel fednek le. Ez alapján a kozmetikumokat is becelofánozzuk. Először csavarjátok le az üvegcsék tetejét, aztán fedjétek le a celofánnal, és gumizzátok szorosan az üveg szájához, végül csavarjátok vissza a kupakot. Egy kicsit meghosszabbítja a bepakolást, de cserébe száraz marad a fürdőrucitok és a kedvenc nadrágotok is.

naptej

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.