Egyéb kategória

Pont Ott Parti: ma este kiderülnek a felvételi ponthatárok

Már biztosan nagyon izgatottak vagytok, ugyanis ma derül ki, kit melyik felsőoktatási intézménybe vettek fel, ma rendezik meg a Pont Ott Partit.

vous - 2016.07.26.
Pont Ott Parti: ma este kiderülnek a felvételi ponthatárok

A felvi.hu internetes oldalra kedd este 8 órakor kerülnek fel a ponthatárok, de a felvételizők sms-értesítést is kapnak, hogy melyik felsőoktatási intézménybe vették felőket. A Pont Ott Partit délután 4 órakor kezdődik a budai Infoparkban. Nem csak a fővárosi felvételizők ünnepelhetnek, hiszen több vidéki nagyvárosban megrendezik az eseményt.

A beszélgetések és koncertek után kihirdetik a ponthatárokat, majd egy óriási bulival ünnepelhetik meg a felvételizők az eredményeket.

Objektum doboz

A részletes programot itt találjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!